fbpx

Prolećna avantura uz rafting na Tari

Prolećna avantura uz rafting na Tari

U našem kampu Rajska rijeka očekuje vas prolećna avantura uz neodoljivi rafting na Tari koji vam garantuje sjajnu zabavu. Spremite se za mnoštvo iznenađenja koja smo pripremili za vas kako biste u potpunosti uživali u svemu što nudimo. Rafting na Tari predstavlja splavarenje na reci koje budi visok nivo adrenalina i uzbuđenje kakvo do sada niste osetili.

Proleće je stiglo, a sa njim se budi i priroda koja okružuje naš kamp i stvara poseban ugođaj i hedonističke trenutke koji će svakom pojedincu prijati. Spremili smo mnoštvo zanimljivosti za vas i vašu ekipu, zato ne propustite prolećnu avanturu raftinga na Tari i pogodnosti koje vas očekuju u kampu Rajska rijeka.

Rafting na Tari u proleće je posebna atrakcija mnogima, jer je u ovom periodu reka dosta brža i uzbudljivija, zato se dobro spremite za nesvakidašnju zabavu koja će vam pružiti nezaboravne trenutke. Rafting na Tari poslednjih godina postao je izuzetno popularan i sve je više avanturista koji se odlučuju da nas posete i uživaju u našem moderno opremljenom kampu koji vas sa nestrpljenjem očekuje.

 

RAFTING NA TARI

 

Rafting na Tari
Rafting na Tari

 

Ono što je glavni cilj našeg kampa jeste da doživite rafting na Tari na pravi način i da se opustite i prepustite svim čarima koje vam priroda nudi. Mnogi smatraju rafting na Tari kao aktivan odmor gde se možete dobro zabaviti a ujedno i odmoriti. Naš kamp Rajska rijeka sačinjen je od prirodnih materijala od drveta sa Vučeva kako bismo vam priuštili poseban ugođaj i kako biste se u potpunosti stopili sa prirodom.

Kamp je smešten na samoj obali reke Drine, što daje posebnu draž celoj priči koju ćete doživeti kod nas. Mi smo sigurni da ćete nam se ponovo rado vratiti kako biste doživeli sve aktivnosti koje nudimo uz rafting na Tari. Garantujemo vrhunski užitak, prevazilaženje vlastitih granica i visok nivo adrenalina koji ćete sigurno poželeti ponovo da osetite.

Postoji mnogo razloga zašto je rafting na Tari uvek pravi odabir za celu ekipu, a najvažnije od svega jeste dobra zabava sa prijateljima i vrhunska avantura u kojoj će svako od vas posebno uživati.

Pored avanture rafting na Tari sigurno ćete se dobro zabaviti, smejaćete se, upoznaćete nove ljude slične sebi i iskusićete nešto zaista novo i uzbudljivo. Odaberite kamp Rajska rijeka i iskoristite prvomajske pogodnosti koje vas neće ostaviti ravnodušnim.

 

RAFTING NA TARI CENA

 

Rafting na Tari cena
Rafting na Tari

 

Mnogi misle da je rafting na Tari prilično skup i da je cena visoka, ali kod nas možete pronaći atraktivne pakete koje smo pripremili u aprilu i maju. Pored prvomajskih aranžmana za rafting na Tari možete pronaći i druge aktivnosti koje podrazumevaju posetu najlepšim prirodnim lepotama uz rafting na Tari. Pronađite paket za sebe i uživajte u avanturama i sjajnim cenama.

Kamp Rajska rijeka želi da uživate u svakom trenutku i da vaš boravak kod nas bude zaista poseban i nezaboravan. Priuštite sebi nova uzbuđenja i osetite sve čarolije koje će vam priuštiti prolećni rafting na Tari.

Kompletnu aktuelnu ponudu kod nas možete pogledati klikom na link ovde.

 

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments