fbpx

Rafting na Tari i hiking – prvomajska avantura kakvu zaslužujete

Rafting na Tari i hiking – prvomajska avantura kakvu zaslužujete

Rafting na Tari i hiking su prava prvomajska avantura kakvu zaslužujete i koju možete doživeti zajedno sa vašim društvom. Spremite se za uzbudljive trenutke koji će biti ispraćeni isključivo dobrom zabavom, osmehom i avanturom koja se ne zaboravlja. Nekada je dovoljno samo pobeći u prirodu i prepustiti se njenim lepotama, a kod nas možete očekivati mnogo više od toga.

Raftng na Tari i hiking su dve aktivnosti koje se savršeno uklapaju, jer pored adrenalina koji ćete osetiti tokom raftinga, ujedno ćete osetiti i sve čarolije prirode i uživati u njenim nestvarno lepim predelima. U našem kampu Rasjka rijeka postoje različite pogodnosti za ovakve aktivnosti, posebno kada je reč o samom početku sezone rafting na Tari i hiking.

 

KADA JE NAJBOLJE ICI NA RAFTING TAROM?

 

kada je najbolje ici na rafting tarom

 

Ako vas interesuje kada je najbolje ići na rafting Tarom, možemo slobodno reći da je cela sezona definitivno pravo vreme za ovakve avanture. Sve od aprila pa do oktobra možete organizovati slobodno vreme i uputiti se ka nama, gde vas očekuje mnoštvo iznenađenja. Ovaj period podrazumeva lepo vreme i sunce, što je dodatna kombinacija za rafting na Tari i hiking.

Obezbedili smo vam kompletnu opremu koja podrazumeva neoprensko odelo, čizme, kacigu i prsluk za spasavanje. Uz sve to, radi sigurnosti i pravog uzbuđenja, sa vama će poći naš iskusni skiper koji savršeno poznaje svaki delić reke Tare.

I hiking avantura je pažljivo organizovana, naši iskusni vodiči povešće vas u šetnju krodz najlepše delove koji okružuju naš kamp Rajska rijeka. Poseta Trnovačkom jezeru, planini Maglić, Crno i Belo jezero kao i Ljubin grob samo su neke od prirodnih fenomena koje ćemo vam pokazati. Sama šetnja do ovih magičnih destinacija pruža pravo uzbuđenje ali i uživanje koje ostavlja bez daha. Sigurni smo da ćete doživeti neverovatno iskustvo koje ćete poželeti da ponovite.

 

Kamp Rajska rijeka
Kamp Rajska rijeka

 

Pored svih avantura koje nudimo, naš kamp je za mnoge prava oaza mira i uživanja, što očekuje i vas prilikom dolaska. Ceo kamp je sagrađen od prirodnih materijala, za potpuni užitak i stapanje sa prirodom, zato je noćenje kod nas zaista posebna priča. Svaka smeštajna jedinica ima zasebno kupatilo i grejanje i poseduje sve što vam je potrebno za opuštanje nakon avanture. Potrudili smo se i da obezbedimo hranu visokog kvaliteta i proverene svežine, jer sve namirnice nabavljamo iz obližnjeg domaćinstva, čije ukuse morate probati. Sve je spremno za vašu prvomajsku avanturu koja samo što nije počela, zato pozovite vašu ekipu i spremite se za pravo uživanje koje vas neće ostaviti ravnodušnim.

Kod nas je uvek pravo vreme za rafting i avanture koje će vas potpuno osvežiti, posebno tokom proleća kada je priroda posebno lepa i autentična.

Kompletnu ponudu i pogodnosti koje smo pripremili možete pogledati klikom na link ovde.

 

Kamp Rajska rijeka vas sa zadovoljstvom očekuje!

 

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments