fbpx

Rafting Tara – specijalna prvomajska ponuda

Rafting Tara – specijalna prvomajska ponuda

Dragi ljubitelji avanture, rafting Tara – specijalna prvomajska ponuda je idealna prilika da upoznate lepote reke Tare i njenog jedinstvenog kanjona.

Uživajte u netaknutoj prirodi, njenoj nesvakidašnjoj lepoti, moći i čarima koje krije u svojim nepreglednim krajolicima. Ovo je mesto na kome ne postoji prirodna monotonija, već samo snaga i divljina reke i planinskih masiva koji je okružuju. Rafting Tara je nezaboravno iskustvo koje će vas oduševiti i impresionirati.

Zato vas pozivamo u goste! Dođite na mesto na kome srce kuca jače. Osetite uzbuđenje i adrenalin dok se borite sa veličanstvenim bukovima i brzacima. Zaustavite dah očarani fascinantnim pogledima i vodopadima. Družite se sa sjajnim ljudima, kako tokom dnevnih aktivnosti, tako i tokom zvezdanih večeri kada vas u kampu očekuje domaća kuhinja, rakijica, muzika i opuštena zabava. Rafting Tara je avantura koja se ne može ispričati, ona se jednostavno mora doživeti.

 

Rafting Tara – specijalna prvomajska ponuda

 

Vaš rafting kamp Rajska rijeka pripremio je specijalnu prvomajsku ponudu. Pridružite nam se i uživajte u jedinstvenom i fantastičnom rafting Tara iskustvu na čarobnoj reci po specijalnim cenama.

Ne propustite ovu sjajnu mogućnost da se za dane prazničnog odmora opustite i odlično zabavite u prirodi, u društvu prijatelja, kolega ili porodice. Možete doći i sami jer ćete kod nas, bez imalo sumnje, pronaći najbolju ekipu za druženje.

Rajska rijeka nudi sve što vam je potrebno za savršen odmor – komforan i udoban smeštaj, domaću hranu neponovljivog ukusa i, naravno, pegršt dobre zabave. Obezbedili smo vam najmoderniju rafting opremu i najbolje profesionalne skipere. Naši skiperi poseduju licencu izdatu od strane IRF (Međunarodne rafting federacije) i bogato iskustvo na moćnim vodama Tare.

Bilo da ste iskusni rafter ili početnik koji se prvi put upušta u rafting avanturu, garantujemo da ćete se spektakularno provesti.

 

RAFTING TARA ARANŽMANI

 

Rafting Tara aranžmani

 

Kada su u pitanju rafting Tara aranžmani, dobro je poznato da naš rafting kamp Rajska rijeka u ponudi ima najbolje i najraznovrsnije aranžmane. Potrudili smo se da za sve uzraste i sve ukuse osmislimo najzanimljivije i najprivlačnije aktivnosti.

U zavisnosti od ličnih sklonosti i broja raspoloživih dana, možete birati odmor po želji. Otvoreni smo i za mogućnost da specijalno za vas kreiramo poseban program u skladu sa vašim zahtevima. Standardni aranžmani predviđeni su za boravak od jednog do šest dana, a sa velikim zadovojstvom ćemo vam biti domaćini i duže od toga.

Iako je rafting Tara glavna atrakcija zbog koje najveći broj gostiju dolazi, treba da znate aktivan odmor u rafting kampu Rajska rijeka ne uključuje samo rafting Tarom. Kako vam zvuči: kanjonig, jeep safari, vožnja kvadova, zip line, planinarenje (ture različitog stepena zahtevnosti i težine), jahanje konja, turistički obilasci gradova i znamenitosti, team building?

 

Rafting Tara aranžmani

 

Privlačno, zar ne?

Sve to i mnogo više možete doživeti i iskusiti ukoliko odlučite da budete naši gosti. Naši rafting Tara aranžmani obiluju brojnim aktivnostima u kojima će ljubitelji prirode istinski uživati. Povešćemo vas u najlepše i najatraktivnije delove nacionalnih parkova Durmitor i Sutjeska i okolnih gradova.

Pomenućemo samo neke od lokaliteta koje svako, barem jednom u životu, treba da poseti: prašuma Perućica, „gorske oči” – bistra glacijalna jezera Zelengore (Gornje i Donje Bare, Orlovačko, Kotlaničko, Štirinsko, Borilovačko, Crno i Bijelo jezero), planine: Maglić, Durmitor, Volujak, Zelengora, Trnovačko jezero, Pivsko jezero, kanjoni: Pive, Tare, Drine i Hrčavke, Sarajevo, Trebinje, Plužine… izbor je na vama.

 

Rafting Tara aranžmani

 

Ukoliko ste, ipak, više raspoloženi za neku ležerniju varijantu odmora i tu je mnoštvo mogućnosti pred vama. Nakon što se rafting Tara odnosno spust završi, možete se opustiti na ležaljkama u našem prelepo uređenom dvorištu i uživati u relaksirajućem pogledu. Možda poželite da leškarite bazenu ili plaži odmah ispod kampa. Ako ste raspoloženi za još malo sportskih aktivnosti, na raspolaganju su vam naši sportski tereni ili se možete uputiti u laganu šetnju po okolnim šumama.

Naravno, za čist hedonizam obezbedili smo vam uživanje u najboljim lokalnim gurmanlucima, domaću rakijicu, muziku uživo i pucketanje vatre iz kamina.

Rafting Tara i Rajska rijeka Vas čekajui! Kontaktirajte nas putem broja +387 66 930 940, a možete nam i pisati putem mail-a info@rajskarijeka.com

Rezervišite svoje mesto još danas jer su mesta gotovo popunjena!

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments