fbpx

Rafting na Tari – akcija 3+1 gratis

Rafting na Tari - akcija 3+1 gratis

Ne propustite rafting na Tari – akcija 3+1 gratis! Okupite društvo i iskusite trodnevni adrenalinski vikend program u netaknutoj prirodi kanjona reke Tare po specijalnim promotivnim uslovima. Iskoristite jedinstvenu priliku da provedite nezaboravne trenutke i uživate sa prijateljima u avanturi koja se pamti celog života.

Maj je najlepši mesec za rafting na Tari i zato smo odlučili da vam upravo u ovom periodu priredimo fantastično iznenađenje i predstavimo ponudu koja se ne odbija. Rezervišite svoje mesto u rafting kampu Rajska rijeka za datume 05.05. – 07.05. ili 12.05. – 14.05. i dobićete jedan besplatan aranžman za vašu pustolovinu na najlepšoj reci Evrope. Obradujte najbliže i iskoristite gratis aranžman za nekog od članova vaše ekipe.

Zato, ne čekajte već pripremite kofere, rezervišite mesto na vreme i iskoristite najlepše prolećne dane za najbolji rafting na Tari!

 

Rafting na Tari - akcija 3+1 gratis

 

Zašto kažemo da je najbolji rafting na Tari baš u maju? Zato što upravo tada Tara pokazuje svu svoju lepotu, moć i žestinu, pa je samim tim i spust najekstreminiji i najuzbudljiviji. Težina spusta i savladavanje penušavih, divljih voda u moćnim rečnim brzacima zavise od visine vodostaja. Količina vode u rečnom koritu diktira i brzinu vode, a samim tim i brzinu raftinga.

Visina vodostaja zavisi od godišnjeg doba, odnosno od snega koji se topi sa planina, količine kišnih padavina, priliva vode sa okolnih izvora i pritoka i slično. Kada je reka Tara u pitanju, njen vodostaj je na vrhuncu u aprilu i maju. Najniži nivo vode je krajem septembra i početkom oktobra. Iz tog razloga, uzbuđenje koje rafting na Tari pruža varira tokom cele sezone.

Zanimljivo je i to da je Tara, uvek raspoložena i razigrana, spremna da nam u svakom trenutku pokaže svoju neukrotivu ćud. Oni koji su se više puta borili sa njenim bukovima saglasni su da je svakog puta iskustvo bilo autentično i drugačije.

 

RAFTING NA TARI – TRODNEVNI ARANŽMAN

 

Rafting na Tari – trodnevni aranžman

 

Rafting na Tari – trodnevni aranžman u rafting kampu Rajska Rijeka obuhvata:

  • 2 noćenja i 5 domaćih obroka (večera za 1. dan, doručak, ručak i večera za 2. dan, doručak za 3. dan)
  • Korišćenje kompletne rafting opreme (neoprensko odelo, kaciga, prsluk, čizmice)
  • Prevoz od kampa do Brštanovice (mesto za start raftinga Tarom)
  • Boravišnu taksu, osiguranje, taksu za rafting
  • Rafting Tarom našim čamcima
  • Usluge licenciranih skipera
  • Zabavu u kampu

 

Rafting na Tari – trodnevni aranžman

 

Rajska rijeka je prirodna oaza sa autentično dizajniranim i moderno opremljenim smeštajem. U okviru kompleksa na raspolaganju su vam dvokrevetne i višekrevetne sobe sa sopstvenim kupatilom i grejanjem, kao i prelepi superior bungalovi. Kompleks je pokriven WiFi internetom, a gostima smo obezbedili i parking sa video nadzorom.

Naši gosti su jednoglasni u oceni da je hrana u našem restoranu neponovljivog kvaliteta i ukusa i prilagodnljiva svim tipovima ishrane. Izuzetno zadovoljstvo predstavlja i činjenica da su lokalni specijaliteti našeg kraja ono čime su gosti posebno oduševljeni.

U večernjim satima, restoran Rajska Rijeka transformiše se u klub u kome vas očekuje muzika uživo i opušteno druženje sa prijateljima, domaćinima i ostalim gostima.

 

Rafting na Tari – trodnevni aranžman

 

Ukoliko rafting na Tari u vama probudi želju za produženim uživanjem na vodi, možete se prepustiti čarima Drine na našoj privatnoj plaži, udaljenoj svega nekoliko desetina metara od kampa. Ali, to nije sve, jer u našem kampu postoji i bazen sa udobnim ležaljkama iz kojih se možete prepustiti terapijskim svojstvima pogleda na očaravajuću prirodu.

Pored raftinga, u ponudi imamo i druge oudoor aktivnosti, poput: hikinga, kanjoninga, jeep safarija, zip line-a, jahanja konja i obilaska obližnjih gradova i atrakcija.

Ne oklevajte da nas kontaktirate. Biće nam zadovoljstvo da Vam odgovorimo na svako Vaše pitanje vezano za rafting na Tari, uslovima smeštaja i tipove aranžmana.

Pozovite +387 66 930 940 ili nam pišite na info@rajskarijeka.com

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments