fbpx

Rafting Tara – početak rafting sezone 2023

Rafting Tara početak rafting sezone 2023

Rafting Tara sa nestrpljenjem iščekuje nove avanturiste jer se početak rafting sezone 2023 približava. U našem i vašem rafting kampu Rajska rijeka lagano odbrojavamo još nekoliko dana do 15. aprila, kada zvanično otvaramo vrata prvim gostima u ovoj godini.

Da li ste i vi spremni za nove doživljaje i početak rafting sezone 2023 na Tari? Ukoliko planirate putovanje u bliskoj budućnosti, nema boljeg trenutka od sadašnjeg da rezervišete svoj rafting Tara doživljaj. Obezbedite jedinstveno iskustvo uzbudljivog prolećnog raftinga, kakav samo rafting Tara može da vam priušti.

 

Rafting Tara početak rafting sezone 2023

 

Početak rafting sezone 2023 pada u vikend kada je i pravoslavni Uskrs. Eto još jedne srećne okolnosti za sve koji imaju slobodne dane povodom praznika i žele da ih provedu u prirodi i druženju sa prijateljima. Tim povodom Rajska rijeka vam priprema brojna iznenađenja, a dobijate i priliku da učestvujete u tradicionalnom Vaskršnjem raftingu na Tari, koji je sam po sebi jedno posebno i nezaboravno iskustvo.

Prolećni rafting Tara je izuzetno atraktivan i izazovan zbog višeg vodostaja Tare (usled topljenja snega sa okolnih planina), a samim tim i veće brzine vode, pa predstavlja pravu poslasticu za sve zaljubljenike u adrenalin. Boja reke Tare u proleće je prelepa, što stvara spektakularan vizuelni doživljaj dok plovite njenim uzburkanim vodama i brzacima. Uz to, u aprilu i maju je manja gužva i na raftingu i na ostalim outdoor aktivnostima, tako da možete još potpunije uživati u netaknutoj prirodi.

 

Rafting Tara početak rafting sezone 2023

 

Rafting Tara nije samo uzbudljiv spust niz reku. On je i sinonim za čitav niz dodatnih aktivnosti. Nakon što se zasitite uzbuđenja na reci, možete se opustiti kupanjem u kristalno čistoj vodi Tare ili se družiti sa sjajnom ekipom gostiju u našem kampu. Takođe, možete nam se pridružiti i u fantastičnim outdoor avanturama, poput: zip line-a, jeep safarija, planinarenja, kanjoninga itd.

 

ZAŠTO DA I U SEZONI 2023. ODABERETE RAFTING KAMP RAJSKA RIJEKA?

 

Zašto da i u sezoni 2023. odaberete rafting kamp Rajska rijeka

 

Nećemo mnogo dužiti jer se dosta toga o nama odavno i dobro zna. Samo ćemo u par redova navesti nekoliko osnovnih razloga zašto da i u sezoni 2023. odaberete rafting kamp Rajska rijeka.

Rajska Rijeka je mnogo više od rafting kampa. Očekuje vas autentično rustičan, a istovemeno moderan ambijent, čist, komforan i udoban smeštaj, pristupačna i raznovrsna ponuda aranžmana, odličan i uslužan tip profesionalaca, kao i gostoljubiva i srdačna atmosfera.

Naši skiperi su licencirani, vrhunski profesionalci sa ogromnim iskustvom na divljim vodama. Prošli su sve neophodne obuke i treninge i poseduju međunarodni sertifikat, izdat od Internacionalne Rafting Federacije – IRF. Zahvaljujući njma, vaša rafting Tara avantura će biti ekstremno uzbudljivo i istovremeno bezbedno iskustvo, koje ćete zauvek pamtiti.

 

Zašto da i u sezoni 2023. odaberete rafting kamp Rajska rijeka
Zašto da i u sezoni 2023. odaberete rafting kamp Rajska rijeka

Rafting Tara zahteva i korišćenje odgovarajuće opreme. Kod nas je kompletna oprema, počev od čamaca do opreme za učesnike raftinga, vrhunskog kvaliteta, profesionalna i atestirana. Svim našim gostima obezbeđujemo i na raspolaganje tokom spusta stavljamo: neoprensko odelo, neoprenske čizme, kacigu, veslo i pojas za spasavanje.

Nakon boravka u prirodi i bavljenja fizičkim aktivnostima, pravo uživanje je opustiti se i okrepiti uz domaću rakijicu ili zdrave, prirodne sokove i ukusne đakonije. Za naše goste pripremamo vrhunske autentične specijalitete lokalne kuhinje, a u dogovoru se jelovnik može i prilagoditi vašim posebnim zahtevima.

 

RAFTING TARA – NAJPOPULARNIJI ARANŽMANI U 2023.

 

Rafting Tara i najpopularniji aranžmani u 2023

 

Kada je u pitanju rafting Tara, iskustvo je pokazalo da su svi programi u ponudi izuzetno atraktivni i privlačni našim gostima, a da se u zavisnosti od raspoloživog vremena i ličnih sklonosti odlučuju za onaj koji će izabrati. Potrudili smo se da vam i u ovoj sezoni omogućimo uživanje u velikom broju aktivnosti, upoznavanju lepota našeg kraja i gostoljubivosti domaćina.

Birajte po želji, Rafting Tara i najpopularniji aranžmani u 2023. su spremni i čekaju vas:

 • Rafting Tarom – jednodnevni aranžman
 • Rafting Tara – dvodnevni aranžman
 • Rafting Tarom – aranžmani sa tri i četiri noćenja
 • Rafting na Tari + Jeep Safari + Zip Line – trodnevni aranžman
 • Rafting Tarom + kanjon Hrčavke
 • Rafting Tara + Trnovačko jezero
 • Rafting Tarom + Maglić
 • Rafting + Jeep safari Sutjeska
 • Rafting Tarom + Zip line
 • Rafting na Tari – Team building
 • Rafting Tara + Jahanje konja vrhovima kanjona Tare
 • Rafting Tarom + Jeep safari
 • Rafting Tara + Sarajevo + Jeep Safari

…i još mnogo toga.

 

Rafting Tara i najpopularniji aranžmani u 2023
Rafting Tara i najpopularniji aranžmani u 2023

Napominjemo da se programi i aktivnosti mogu iskombinovati i u skladu sa vašim željama. Ukoliko želite neki poseban aranžman, potrudićemo se da vam izađemo u susret i organizujemo posebno kreiran progam za vas.

Rafting Tara i Rajska rijeka Vas čekajui! Kontaktirajte nas putem broja +387 66 930 940, a možete nam i pisati putem mail-a info@rajskarijeka.com

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments