fbpx

Aktivan odmor u rafting kampu Rajska rijeka

Aktivan odmor u rafting kampu Rajska rijeka

Dobrodošli u Rafting kamp Rajska rijeka, mesto gde se avanturistički duh i ljubav prema prirodi stapaju u jedinstveno i neponovljivo iskustvo! Aktivan odmor u rafting kampu Rajska rijeka savršen je izbor za sve ljubitelje raftinga i outdoor aktivnosti, spektakularnih vodenih tokova, grandioznih planinskih masiva i druženja sa pozitivnim ljudima.

Sa ponosom ističemo našu dugu tradiciju i stečeni ugled. Posebno smo ponosni na naše sjajne goste koji su nam ukazali svoje poverenje (neki od njih i nekoliko puta). Takođe, i na naš fantastični tim koji je učinio da rafting kamp Rajska rijeka, od samog otvaranja do današnjeg dana, bude, postane i ostane autentičan i poseban.

 

Aktivan odmor u rafting kampu Rajska rijeka

 

Rad u kampu je za nas više od posla. To je naša strast i istinski uživamo u tome, a naši gosti to itekako prepoznaju, poštuju i cene. Za vaš aktivan odmor u rafting kampu Rajska rijeka postaraće se ekipa sačinjena pretežno od ljudi koji su potekli i odrasli u ovim krajevima. To znači da se gotovo ceo život bave onim što danas rade i odličnu poznaju reku Taru, planinske staze, kanjone i sve njihove lepote, kao i ćudi.

 

Aktivan odmor u rafting kampu Rajska rijeka

 

Naši iskusni skiperi (svi poseduju IRF međunarodni sertifikat), vodiči i vozači su izuzetni profesionalci koji će se postarati za vašu bezbednost i istovremeno vam priuštiti najbolje moguće iskustvo, jedinstven doživljaj i aktivan odmor koji se ne zaboravlja.

Aktivan odmor u rafting kampu Rajska rijeka ne uključuje samo rafting Tarom, već i planinarske ture (različitog stepena zahtevnosti i težine), kanjonig, jeep safari, zip line, jahanje, team building i još mnogo toga.

 

RAJSKA RIJEKA – PONUDA ZA AKTIVAN ODMOR

 

Rajska rijeka ponuda za aktivan odmor

 

Ponuda za aktivan odmor koji vam Rajska rijeka nudi obiluje aktivnostima u prirodi koje će vas odvesti u najskrivenije kutke nacionalnih parkova Durmitor i Sutjeska. Planina Maglić, Zelengora, Žabljak, Trnovačko i Pivsko jezero, kanjon Tare, kanjon Hrčavke… izbor je zaista fascinantan.

Verujemo da biste najradije posetili sve atrakcije i istraživali sve ove jedinstvene lokacije, ali je najčešće to teško izvesti tokom jedne posete. To je još jedan razlog više da vam rafting Tarom i boravak u našem kampu postanu redovna aktivnost. Rezervišite već sada, u vašem godišnjem kalendaru putovanja i aktivnog odmora, datum kada ćete nas ponovo posetiti.

Rajska rijeka Vam pruža priliku i za duge šetnje po obližnjim šumama, leškarenje na bazenu ili plaži odmah ispod kampa, sportske aktivnosti na terenima u okviru kampa, uživanje u gurmanskim đakonijama lokalne kuhinje, kao i opuštanje uz domaću rakiju i vatru iz kamina.

 

RAFTING TAROM – ISKONSKI KONTAKT SA PRIRODOM

 

Rafting Tarom iskonski kontakt sa prirodom

 

Rafting Tarom se najjednostavnije može opisati kao iskonski kontakt sa prirodom. Verujemo da već znate da je Tara jedna od najpoznatijih divljih reka u svetu. Odlikuju je brojni brzaci, moćni bukovi i vodopadi viši od 20 metara. Rafting je poslastica za sve ljubitelje ekstremnih sportova i adrenalinskog naboja, a rafting Tarom se nalazi na samom vrhu svetskih rafting destinacija, zajedno sa Koloradom i čuvenim Zambezijem.

 

JEEP SAFARI – ISKUSITE SVE LEPOTE TARE I DURMITORA

 

Jeep safari iskusite sve lepote kanjona tare i durmitora

 

Ako tražite avanturistički izlet koji će vam pružiti nezaboravnu priliku da iskusite sve lepote kanjona Tare i Durmitora, onda je Jeep safari pravi izbor za vas. Istražite i doživite neverovatne prirodne lokalitete na način koji se razlikuje od uobičajenih tura.

Uz Jeep safari, možete kombinovati i druge aktivnosti, kao što su: rafting Tarom, planinarenje, pešačenje i fotografisanje.

Safari vozila su posebno dizajnirana za ovu vrstu avanture i omogućavaju da se vozite kroz divlje puteve i prepreke na bezbedan način. Uz to, iskusni vodiči će vas pratiti tokom putovanja i pružiti vam detaljne informacije o prirodi, istoriji i kulturi kraja koji istražujete.

 

ZIP LINE – POLETITE IZNAD PIVSKOG JEZERA

 

Zip line poletite iznad veličanstvenog Pivskog jezera

 

Ukoliko ste došli na rafting Tarom, ne propustite priliku i da uz pomoć zip line-a poletite iznad veličanstvenog Pivskog jezera. Osetite adrenalinski udar dok se spuštate niz najduži zip line u celom balkanskom regionu. Ovaj fantastični zip line je dužine 1400 metara. Startna pozicija se nalazi na visini od 750m, dok je krajnja tačka leta na 688m, a maksimalna brzina kretanja oko 65 km/h.

Smaragdno-zelena boja vode i okolne prirode, pogled na jednu od najvećih evropskih brana (22o metara visine), hidro elektranu Mratinje, veličanstveni Titov most, planinske masive – sve to i još mnogo više ćete videti, iz jedne drugačije perspektive, tokom ove avanture.

Pivsko jezero se nalazi u Plužinama, na teritoriji Crne Gore, što je od našeg kampa udaljeno svega par kilometara.

 

HIKING – AVANTURA KOJA BUDI SVA ČULA

 

Hiking avantura koja budi sva čula

 

Dobro je poznato da je hiking avantura koja budi sva čula. Kada dođete na rafting Tarom u naš kamp Rajska rijeka, ukoliko želite povešćemo vas i u nezaboravno upoznavanje grandioznih planinskih predela. Prelepi prirodni krajolici koji se ne zaboravljaju, poput: čuvenog Trnovačkog jezera, Durmitora, Nacionalnog parka Sutjeska (Maglić, Zelengora, Crno, Bijelo jezero i Ljubin grob) samo su neke od lokacija koje možete posetiti sa našim iskusnim vodičima.

Ako želite da uživate u najboljem aktivnom odmoru i najboljim avanturama koje priroda može da ponudi, nemojte propustiti priliku da posetite Rafting kamp Rajska rijeka. Vidimo se uskoro!

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments