fbpx

Zašto je rafting toliko uzbudljiv?

Ako se pitate zašto je rafting toliko uzbudljiv, evo nekoliko činjenica koje će vas naterati na ovo zanimljivo putovanje kroz očaravajuće predele koje priroda nudi. Sigurno ste se nekada zapitali koliko može biti zanimljiva rafting avantura, a verujemo i da ste nekada poželeli da doživite ovo iskustvo.

Čak i ako se plašite, rafting je sjajna prilika da pobedite svoje strahove.

RAFTING TAROM

Rafting Tarom poslednjih godina osvaja srca svih avanturista, onih željnih adrenalina ali i one koji žude da upoznaju prirodu na pravi način. Čak i ako mislite da je ovo nemoguće za vas, dođite u naš kamp Rajska Rijeka, uverite se u pravu čar ovog sporta i doživite nezaboravna iskustva.

Kamp Rajska Rijeka obezbediće vam najkvalitetnija neoprenska odela, čamce i kompletnu opremu za rafting, kao i najiskusnije skipere koji savršeno poznaju reku ali i celu okolinu kojom ćete se kretati. U zavisnosti od perioda u godini zavisi brzina vode, kao i vreme koliko će rafting trajati. Idealan period za rafing Tarom jeste period od proleća pa sve do jeseni, kada je reka najpovoljnija za ovu uzbudljivu avanturu.

Posebnu čar pružiće vam kanjoni, interesantni brzaci i prepreke kojima ćete proći i doživeti visok nivo adrenalina.

PROBUDITE SVOJA ČULA UZBUDLJIVOM AVANTUROM KOJU RAFTING NUDI

Pored raftinga, imaćete priliku da vidite očaravajuće predele koje priroda daje, uživaćete u dugim šetnjama, plivanju u kristalno čistoj reci i stvorićete najlepše fotografije.

Zajedno sa nama oslobodite se svojih strahova i uplovite u pravu avanturu koju ćete pamtiti ceo život. Osetite slobodu, adrenalin, zadovoljstvo i povežite se sa prirodom na jedinstven način.

Rafting Tarom je jedinstvena prilika da uživate sa vašim dragim ljudima ili porodicom. Naš kamp Rajska Rijeka pored uzbudljive avanture raftingom priuštiće vam topao smeštaj, odličnu klopu i kvalitetno druženje sa ljudima koje ćete tek upoznati ovde.

Tokom večeri uživaćete u opuštenim druženjima u našem baru, kvalitetnoj čaši vina pored vatre i opuštajučoj muzici. Kod nas je pravo uživanje zagarantovano nakon uzbudljive avanture koje će vam rafting priuštiti.

Ne samo da ćete uživati tokom boravka kod nas, mi smo sigurni da ćete se nakon ove uzbudljive avanture osećati potpuno drugačije i oslobađajuće. Poželećete ponovo da se upustite u ovu pustolovinu sa vašim prijateljima, nakon čega vas čekaju i druge aktivnosti poput kanjoninga, hikinga i Jeep Safarija – koji takođe bude visok nivo adrenalina u vama i spajaju vas sa prirodom na pravi način.