fbpx

Rafting i hiking – idealna kombinacija

Ljubitelji raftinga ali i hikinga imaju priliku da iskuse ovu vrstu sporta u jednom paketu ekskluzivno napravljenom u našem rafing kampu. Rafting i hiking savršena su kombinacija za one koji su u potrazi za adrenalinom i avanturama koje se nikada ne zaboravljaju.

Zašto su ove dve kombinacije idealne?

Rafting će vam pružiti nezaboravna iskustva i priliku da uživate u lepoti kristalno čiste reke, pa čak i da pobedite strah koji nekima donosi voda.

Hiking će učiniti vašu avanturu još uzbudljivijom jer će vam pružiti pogled na najlepše prirodne predele, očaravajuće vodopade i uživaćete u dugoj šetnji. Takođe, iskusićete sve prirodne fenomene koje ćete poželeti da pretvorite u najlepše fotografije.

Ono što je najvažnije, rafting i hiking pružiće vam uzbudljiv odmor koji će biti ispunjen aktivnostima kakve do sada možda niste iskusili. Pored toga, u našem kampu Rajska Rijeka sklopićete nova prijateljstva i uživati u sjajnim druženjima nakon uzbudljivog dana u prirodi.

Uživaćete u svakom momentu, razbistrićete vaše misli, doživećete pravo osveženje i spoznati prave čari koje priroda nudi.

Imajte na umu da je ovo prava prilika za druženje sa prijateljima, partnerom pa čak i porodicom. Kod nas su dečica dobrodošla, zato im priuštite najbolju moguću avanturu koju će sigurno obožavati.