fbpx

Rafting Tarom u julu – idealno leto

Rafting Tarom u julu – idealno leto za sve one koji ne žele samo da odmaraju tokom leta, već i da dožive pravu letnju avanturu koja će vam promeniti život. Ne samo da ćete se osećati preporođeno, već ćete nakon ovakvog iskustva poželeti ponovo da osetite isti adrenalin.

RAFTING TAROM

Rafting Tarom tokom leta je odlična prilika za nova iskustva, malo drugačije leto i uzbudljiva dešavanja. Oni koji su iskusili rafting Tarom nisu se tu zaustavili, već su nastavili sa sličnim aktivnostima poput kanjoninga, Jeep Safarija, hikinga, zip line-a itd.

Ovo su neke od aktivnosti koje možete iskusiti sa vašim prijateljima ili porodicom. Pored toga što ćete provesti kvalitetno vreme zajedno, stopićete se sa svim čulima prirode i upoznaćete je na pravi način. Svaki delić nje, svaki predeo i planina pružiće vam nezaboravno iskustvo i slike koje će zauvek ostati u vašem sećanju.

OČARAVAJUĆA PRIRODA

Rafting Tarom u julu je odličan za one koji posebno uživaju u zracima sunca i toplom vremenu, a posebnu čar rafting dobija u letnjem periodu jer je tada priroda najlepša i ponudiće vam očaravajuće predele. Takođe, reka Tara je tada posebno čista i ovaj period je odlična prilika za stvaranje savršenih fotografija na raftingu.

Naš kamp Rajska rijeka priuštiće vam nezaboravno iskustvo, priliku da upoznate nove ljude i šansu da se upustite u avanture koje nudimo. Pored toga što ćete uživati u našim aktivnostima i odličnoj domaćinskoj hrani, sigurni smo da ćete se i lepo odmoriti. Naše okruženje je posebno, prvo što ćete ugledati jutrom jeste reka Drina koja će vam uliti pozitivnu energiju, izmamiti osmeh na lice i ukloniti sve negativno iz vas.

IDEALAN BEG OD REALNOSTI

Probudite u sebi avanturistu i upustite se sa nama u uzbudljiva dešavanja u prirodi koja će vam promeniti život. Upoznaćete prirodu malo dublje i spoznaćete njene prave čari.  Oporaviće vaš um, dušu i telo i učiniće da se osetite bolje nego ikada.

Sigurni smo da ćete nakon ovakvog iskustva postati naši redovni gosti i da će naš kamp postati vaše idealno mesto za beg od gužve i obaveza koje vas svakodnevno zamaraju. Dozvolite nam da vas sprovedemo kroz najlepše predele netaknute prirode i uživajte u pravim letnjim čarolijama reke Tare.