fbpx

Zašto je rafting na Tari u septembru odličan izbor

Tara rafting za nezaboravan vikend u prirodi

Ako vas interesuje zašto je rafting na Tari u septembru odličan izbor, evo nekoliko sjajnih razloga da se uputite u najbolji rafting kamp i uživate u ovoj avanturi. Osetite mog adrenalina i prirode koja nas okružuje i to uz jednu od najpopularnijih aktivnosti na vodi.

Rafting na Tari je prilika da uživate sa vašim prijateljima na malo drugačiji način, a septembar je odličan period za ovako nešto jer je reka idealna za rafting.

 

RAFTING NA TARI

 

Tara rafting
Tara rafting

 

Rafting na Tari probudiće u vama neodoljive osećaje kakve do sada niste doživeli. Visok nivo adrenalina, radost, po malo straha  i dobro raspoloženje je sve što ćete osetiti u jednom trenutku kada se upustite u ovu uzbudljivu avanturu.

Septembar je period kada je vreme vrlo prijatno, a temperatura reke je oko 14 stepeni, što je maksimalna temperatura reke Tare tokom letnjeg perioda. Vodostaj reke Tare u septembru isti je kao i u avgustu i julu. Uživaćete u lepom vremenu i najlepšim prirodnim predelima koji će vas ostaviti bez daha.

Za rafting na Tari potrebno vam je samo dobro raspoloženje i ekipa sa kojom ćete doživeti ovu avanturu. Naš kamp Rajska rijeka sa zadovoljstvom će vas ugostiti i obezbediti vam nezaboravan vikend.

 

Takođe, kamp će vam obezbediti kompletnu opremu za rafting kao i iskusnog skipera sa kojim će vaša avantura biti bezbedna. Uživaćete u čarobnim noćima rafting kampa Rajska rijeka koji vam nudi udoban i moderan smeštaj, najukusniju domaću hranu i prijatne večeri koje su upotpunjene druženjem.

Pored avanture rafting na Tari, u kampu Rajska rijeka možete iskusiti i jeep safari, kao i zip line, avanture koje će vas takođe ostaviti bez daha i podići adrenalin na maksimum.

Doživite nešto nesvakidašnje, osetite sve moći prirode i povežite se sa njom na pravi način. Rafting na Tari je idealna prilika da u septembru pobegnete od obaveza i prepustite se miru i tišini najlepšeg kampa Rajska rijeka.

Obezbedite već danas nezaboravnu avanturu sa vašom ekipom u rafting kampu Rajska rijeka i uživajte u čarima koje nam priroda pruža.

Leave a Reply