fbpx

Kamp Rajska rijeka i rafting na Tari

Rajska rijeka

Kamp Rajska rijeka i rafting na Tari dve su idealne kombinacije za nezaboravan vikend. Ukoliko ste avanturista i volite prirodu i vodu, Rajska rijeka kamp i rafting na Tari biće pravouzbuđenje za vas i vaše prijatelje gde ćete stvoriti najlepše uspomene.

Kažu da avanture leče dušu, pa zašto se ne prepustiti ovako uzbudljivoj avanturi u najboljem kampu Rajska rijeka!

 

RAFTING NA TARI

rafting tarom rafting tara avantura

 

Rafting na Tari predstavlja najpopularniju aktivnost na vodi koja pruža visok nivo adrenalina i neverovatno dobar osećaj koji ćete zauvek pamtiti. Ukoliko do sada niste imali priliku da doživite rafting na Tari, savetujemo vam da to učinite što pre. Energija koja struji tokom rafting ne može se uporediti ni sa čim.

Pored visokog adrenalina, imaćete priliku da upoznate prirodu na pravi način, uživate u njenoj lepoti i posetite neke deliće koje je moguće videti samo tokom raftinga. Kamp Rajska rijeka je tu da vaš odmor učini aktivnim i nezaboravnim. Kao jedan od najboljih kampova za rafting, budite uvereni da će vas ugostiti na pravi način.

Kamp Rajska rijeka nalazi se u Foči i to na samoj obali Drine, što čini boravak ovde još uzbudljivijim. Kako biste se u potpunosti stopili sa okolinom, ceo kamp je sagrađen od prirodnih materijala i pruža osećaj potpune opuštenosti.

Rajska rijeka

 

Za rafting na Tari, kamp će vam obezbediti kiompletnu opremu koja vam je neophodna kao i iskusnog skipera koji savršeno poznaje svaki delić uzbudljive reke Tare.

Najbolji period za rafting na Tari jeste period od maja pa sve do oktobra, a periodi se razlikuju zbog brzine reke Tare i njenih brzaka, a u zavisnosti od vašeg iskustva možete odabrati najpovoljniji period.

Kamp Rajska rijeka vas sa zadovoljstvom očekuje kao bi vam priušto nezaboravan vikend i avanturu koju ćete zauvek pamtiti. Ne propustite priliku da osetite visok nivo adrenalina i uzbuđenje koje će vam čarobna reka Tara priuštiti.

Obezbedite sebi mesto u kampu Rajska rijeka već danas!

 

Leave a Reply