fbpx

Rafting na Tari – savršen provod za team building

Tara rafting

Ukoliko planirate zabavu sa vašim kolegama, predstavljamo vam rafting na Tari – savršen provod za team building i uživanje koje se ne zaboravlja. Obezbedite jednu od najpopularnijih avantura na vodi vama i vašim kolegama gde ćete se, sa sigurnošću tvrdimo, zabaviti baš onako kako ste zamišljali.

Rafting na Tari trenutno doživljava pravu ekspanziju i ne propustite priliku da uživate u svim čarima ovog jedinstvenog sporta i u prirodi koja će vas sigurno očarati.

 

RAFTING NA TARI

Tara rafting

 

Rafting na Tari namenjen je svim generacijama i onima koji žude za avanturom. Rafting na Tari podiže nivo adrenalina do maksimuma i daje osećaj neopisive radosti. Najbolji period za rafting na Tari jeste od maja pa sve do oktobra, zato imate priliku da polako osmislite ovo putovanje sa vašim kolegama i odaberete idealan vikend za vas.

Obezbedite mesto u našem kampu Rajska rijeka i uživajte u svim sadržajima koje nudimo. Naš kamp obezbediće vam kompletnu opremu za rafting kao i iskusnog skipera koji poznaje svaki delić reke Tare i koji će se potruditi da vam dočara avanturu na poseban način.

Pored raftinga, nudimo i Jeep safari, Zip line i hiking po najlepšim okolnim planinama koje su zaista magične.

Ovo je nešto što će vas potpuno promeniti u pozitinom smislu i pružiti vam zaista neizbrisive uspomene. Ove avanture možete ukombinovati sa raftingom što je dodatno uzbuđenje za sve posetioce. Vaš teambuilding biće potpuno dinamičan i nezaboravan, a pored toga opustiće vas i pripremiti za nove radne pobede nakon ovog vikenda.

Rafting na Tari
Rafting na Tari

 

Budite sigurni da ćete nakon jedne posete našeg kampa i uživanju u našim aktivnostima zavoleti ovu vrstu zabave i da ćete postati naši redovni gosti. Prijaće vam naša domaćinska atmosfera, prijateljski ambijent i uvek kvalitetna zabava.

Ceo smeštaj je rađen sa puno pažnje, kako bi vam dočarao prave lepote prirode i kako biste se potpuno stopili sa okolinom koja nas okružuje. Tokom večeri vas očekuje druženje, smeh i dobra muzika zajedno sa svim posetiocima našeg kampa.

Odaberite jedinstvenu zabavu za teambuilding i stvorite najlepše uspomene sa vašim kolegama! Kamp Rajska rijeka vas sa nestrpljenjem očekuje!

Leave a Reply