fbpx

Tara rafting za pravo letnje osveženje

rafting tarom

Odaberite Tara rafting za pravo letnje osveženje i uživajte u avanturi na vodi zajedno sa vašim prijateljima. Neka vas ovakva zabava odvede korak dalje kada su očekivanja u pitanju i neka svaki trenutak bude ispunjen samo lepom energijom u kojoj ćete psoebno uživati.  Tara rafting spada u ekstremnije sportove na reci, a najbolji period za rafting jeste od aprila pa sve do kraja jeseni, jer je tok reke različit u svakom periodu godine.

Proleće je idealan period za najveće zavisnike od adrenalina, dok je period od leta pa sve do kraja sezone nešto mirniji i možete uživati u nesvakidašnjim prizorima. Ako želite da priuštite sebi i svojim prijateljima magične trenutke koje ćete kvalitetno provesti, Tara rafting vam garantuje zabavu koja će veoma brzo postati vaša redovna aktivnost.

 

Tara rafting

 

Da Tara rafting avantura bude i više od obične zabave na reci, upoznajte kamp Rajska rijeka koji će vam obezbediti nezaboravan odmor i učiniti sve da vaš ugođaj bude potpun i opuštajuć. Tara rafting avantura poslednjih godina posebno doživljava ekspanziju i čini se kao idealna prilika za potpuno stapanje sa prirodomi njenim čarolijama.

Kako biste odabrali pravo mesto za avanturu Tara rafting, predstavljamo vam kamp Rajska rijeka koji važi za jedan od najboljih kampova za sve ljubitelje visokog adrenalina.  Doživite rajski vikend koji će vas ostaviti bez reči u ovom kampu koji važi za jedan od najboljih. Očekujte dobro druženje i kvalitetan odmor u kampu Rajska rijeka koji će vam obezbediti udobnost i hedonističke trenutke.

Rajska rijeka kamp sagrađen je od prirodnih materijala, što pruža posebnu čar ovom kampu, naročito kada je lokacija u pitanju. Smešten nadomak Drine, Rajska rijeka kamp je pravi mali raj za sve ljubitelje prirode i njenih čarolija. Za Tara rafting avanturu, u kampu Rajska rijeka očekuje vas kompletna oprema koja podrazumeva neoprensko odelo i čizme, kacigu i pojas za spasavanje nakon čega vaša avantura može da počne.

 

KADA JE NAJBOLJE ICI NA RAFTING TAROM

kada je najbolje ici na rafting tarom
kada je najbolje ici na rafting tarom

Imajući na umu činjenicu da je rafting postao sve popularnija aktivnost koja sve više ljudi inspiriše, postavlja se često pitanje, kada je najbolje ići na rafting Tarom? Naš odgovor je uvek, jer je uvek idealno vreme za rafting Tarom i uzbudljive trenutke prepune dešavanja. Najbolje iskustvo možete doživeti u rafting kampu Rajska rijeka koji zaista poseban i koji vam garantuje pravi užitak. Pored avanture Tara rafting, uživaćete i u prirodi koja okružuje, kao i u večernjem druženju sa drugim posetiocima kampa uz muziku i vino.

Ne propustite priliku da doživite najlepše trenutke sa vašim najdražima, i već danas obezbedite sebi mesto u najboljem rafting kampu Rajska rijeka, a to možete učiniti na broj +387 66 930 940 ili im možete poslati mail info@rajskarijeka.com.

T.Ž.

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments