fbpx

Tara rafting je ovog leta najbolja zabava za celu ekipu

Rafting i team building: avantura koju zaposleni nikad neće zaboraviti

Ono što je sigurno, jeste da je Tara rafting ovog leta najbolja zabava za celu ekipu u kojoj možete uživati bez granica. Tara rafting poslednjih godina izazvalo je veliko interesovanje kako kod avanturista, tako i kod onih koji žele da dožive nešto novo i uzbudljivo. Tara rafting predstavlja avanturu na reci gde se vozite čamcem sa ekipom uz kompletnu opremu za rafting. Oprema podrazumeva neoprensko odelo, čizme, kacigu i prsluk za spasavanje kako bi vaša avantura bila bezbedna.

Tara rafting spada u ekstremnije sportove na vodi ali uz svu opemu i iskusnog skipera koji savršeno poznaje reku Taru, u potpunosti ćete uživati u ovoj nesvakidašnjoj avanturi. Probudite sva čula raftingom koji će vam pružiti priliku da uživate u najlepšim prirodnim lepotama tokom vožnje.

 

TARA RAFTING

 

Tara rafting
Tara rafting

 

Tara rafting sezona počinje već početkom godine u aprilu i maju, i traje sve do oktobra, tako da možete odabrati koji god period želite kako biste iskusili popularni Tara rafting. Ono što vam kao dugogodišnji rafting kamp možemo predočiti, jeste da je početak godine idealan za iskusne u raftingu. Letnj period pa sve do jeseni je odličan za početnike jer je reka dosta mirnija i rafting može trajati i do 5,6 sati.

Pozovite vašu ekipu i rezervišite mesto kod nas ako želite da doživite zaista nezaboravnu avanturu Tara rafting. Kod nas vas očekuje mnogo uzbuđenja i iznenađenja nakon raftinga, a tu su i atraktivne ponude kojima ćete teško odoleti.

Ono što je interesantno mnogim posetiocima našeg kam’pa Rajska rijeka, jeste to da kod nas možete isprobati i druge avanture u prirodi kao što su jeep safari, hiking, zip line i jahanje konja. U kombinaciji sa Tara rafting, ovo je zaista avantura koja se pamti. Očekujte dobro druženje uz muziku i vino i to sa ostalim posetiocima kampa koji dele ista interesovanja kao i vi.

 

Kamp Rajska rijeka
Kamp Rajska rijeka

 

Naš kamp Rajska rijeka sagrađen je od prirodnih materijala, za potpuni užitak i stapanje sa prirodom na poseban način. Kod nas, pored toga što ćete se kvalitetno zabaviti, kvalitetno ćete se i odmoriti. Nalazimo se nadomak reke Drine, što pruža posebnu euforiju svakom pojedincu.

Pored Tara rafting avnture i drugih zanimljivosti, ono što će takođe ostaviti utisak na vas, jeste naša neodoljiva klopa koja se priprema isključivo od najsvežinijih i proverenih proizvoda. Potrudili smo se da uživate u svemu što nudimo, dok je vaše samo da se potrudite da organizujete celu ekipu i slobodno vreme za Tara rafting avanturu kod nas.

Uživajte u prirodi koja leči um i telo, uživajte u Tara rafting avanturi i budite deo najbolje rafting kampa – Rajska rijeka.

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments