fbpx

Tara rafting – nezaboravno iskustvo prirode

Tara rafting

Tara rafting pružiće vam nezaboravno iskustvo prirode koje će vas u potpunosti oduševiti. Iskusite jedan od najpopularnijih sportova na reci i doživite čaroliju prirode na zaista poseban način.

Ako ste po prirodi avanturista i uživate u novim stvarima, Tara rafting je iskustvo koje morate doživeti. Ono što vam možemo garantovati, jeste da ćete se svake sezone rado vraćati na reku Tari kako biste ponovo doživeli istu čaroliju.

 

TARA RAFTING

Rajska rijeka

 

Tara rafting je prilika da možda pobedite svoje strahove i sebe. Pored toga, doživećete prirodu na poseban način i budite uvereni da će ovo biti pravi melen za vaše telo i um. Svakome je potreban beg od realnosti, a Tara rafting je idealna prilika za to.

Odaberite naš kamp Rajska rijeka koji će vam pružiti i više od obične avanture. Ušuškani smo na samoj obali reke Drine i kod nas ćete doživeti potpuno novi nivo opuštanja i tišine. Za potpuni ugođaj ceo kamp je nastao od drveta sa obližnje planine Vučevo kako bi svaki delić ambijenta upotpunio ovu pravu prirodnu priču.

Prijatan i udoban smeštaj obezbediće vam kompletno uživanje uz nezaboravan pogled na okruženje kampa. Spremili smo mnogo ukusne domaće hrane sa naših predela, kao i večernju zabavu za sve naše posetioce kampa.

 

Rafting na Tari
Rafting na Tari

 

Sakrite se kod nas od svojih obaveza i odaberite vikend ili radnu nedelju za potpuno uživanje kod nas. Osetićete toplu, domaćinsku atmosferu po čemu nas mnogi pamte, a to je ujedno i jedan od glavnih razloga zbog čega nam se posetioci rado vraćaju.

Pored avanture Tara rafting, iskusite i Jeep safari koji vam omogućuje posetu okolnih planina i gde su prizori prirode potpuno druga dimenzija. Uživaćete u predelima kao iz bajke i stvorićete najlepše fotografije.

Pozovite vaše prijatelje, odaberite datum i uputite se za prirodi koja će vas ostaviti bez daha. Doživite potpuno novu avanturu koja će vas opustitit i učiniti da se osećate sveže i relaksirano. Iskoristite jedinstvene ponude i posetite nas već ovog vikenda!

Da li ste spremni da doživite novo uzbuđenje?

Leave a Reply