fbpx

Avantura i odmor – rafting na Tari

Rafting na Tari

Mesto gde se spajaju avantura i odmor – rafting na Tari učiniće da se osetite potpuno opuštajuće i magično. Neka vaš odmor bude ispunjen aktivnošću koja će vas ostaviti bez daha. Spremite se za more dobre energije koja će vas obuzeti u prirodi i priliku da iskusite nešto sasvim novo. Budite deo najlepših trenutaka u prirodi koja oporavlja duh i telo.

 

RAFTING NA TARI

 

Rafting na Tari predstavlja jednu od najzanimljivijih aktivnosti na reci koja spada u najekstremnije sportove na vodi. U ovu avanturu poći ćete zajedno sa vašim prijateljima i iskusnim skiperom koji savršeno poznaje svaki deo reke Tare. Avantura rafting na Tari se odvija vožnjom u gumenom čamcu u koji može stati od 8 do 10 ljudi.

Ukoliko odaberete naš kamp Rajska rijeka, obezbedićemo vam kompletnu neoprensku opremu za rafting koja podrazumeva odelo, čizme, kacigu, prsluk i vesla. Svi skiperi su licencirani i praktično su odrasi na magičnoj reci Tari, što vam pruža sigurnost tokom avanture.

Naš kamp Rajska rijeka je zaista posebna priča. Uživaćete u komfornosti i udobnosti, a očekuje vas potpuni mir i tišina koji nemaju cenu. Imaćete priliku i da upoznate nove ljude koji dele slična interesovanja kao i vi, a tokom večeri uživaćete u večernjem druženju uz vino i muziku.

 

Kamp Rajska rijeka

 

Ovo je prilika da doživite nešto sasvim drugačije i uzbudljivo, ali i da se povežete sa prirodom na pravi način. Naš kamp Rajska rijeka nalazi se u Foči, na samoj obali reke Drine, što predstavlja poseban ugođaj, naročito kada su jutra u pitanju.

Spremite se za more dobre energije, uzbuđenja i nezaboravnih trenutaka. Naš cilj je da u potpunosti uživate u našim sadržajima, i da nam se ponovo rado vratite. Rafting na Tari još nikoga nije ostavio ravnodušnim, i ono što je činjenica, jeste da ćete neizmerno zavoleti ovaj sport, psoebno zbog adrenalina koji ćete doživeti.

Obezbedite za sebe i vaše prijatelje pogodnosti i popuste za rafting na Tari, a mi vam obećevamo neverovatnu zabavu na reci!

 

Leave a Reply