fbpx

Magija raftinga na Tari

Tara rafting

Magija raftinga na Tari je nešto što gotovo svako treba da doživi. Spoj prirode i avanture predstavljaju priliku da se dobro zabavite sa vašom ekipom i osetite sve čari koje priroda daje. Neki trenuci su posebni upravo zbog onoga što vas okružuje, a svi znamo koliko priroda pozitivno utiče na nas.

Rafting na Tari biće jedinstveno iskustvo koje ćete sigurno želeti ponovo da doživite, zato što pre obezbedite avanturu koja ostavlja bez daha.

 

RAFTING NA TARI

Tara rafting

 

Za rafting na Tari potrebno vam je samo dobro raspoloženje, ekipa i volja za nečin novim i uzbudljivim. Odaberite kamp Rajska rijeka koji će vam obezbediti kompletnu opremu za rafting, kao i iskusnog skipera koji će vam pokazati sve lepote tokom raftinga.

netaknuta priroda, čista voda I savršeni vodopadi pružiće vam priliku da vidite Taru iz drugačijeg ugla I doživite pravu dozu adrenalina. Uživaćete i u ambijentu kampa jer je napravljen od prirodnih materijala i pruža potpuno uživanje u miru i energiji koju priroda daje.

Kamp se nalazi na obali Drine što pruža posebno zadovoljstvo svim posetiocima, a jutarnja kafica nadomak vode imaće zaista poseban ukus. Očekujte vas mnogo dobre zabave u kampu, posebno tokom večeri kada se svi iz kampa okupljaju i uživaju u muzici i druženju.

Kamp Rajska rijeka nudi različite pogodnosti tokom cele sezone, a kompletnu ponudu možete pogledati klikom na link ovde. Pored raftinga Tarom imate priliku da iskustite i Zip Line, Hiking ili Jeep safari koji se organizuju u sklopu kampa.

 

Kamp Rajska rijeka
Kamp Rajska rijeka

Rafting na Tari spada u najpopularniju aktivnost na vodi a u kombinaciji sa dodatnim aktivnostima, biće ovo prava avantura za pamćenje. Rajska rijeka kamp ugostiće vas sa zadovoljstvom i učiniće vaš boravak prijatnim i nezaboravnim. Ako želite da budete deo nečeg nesvakidašnjeg i uzbudljivog, rafting na Tari je idealan odabir za potpuno uživanje i čist hedonizam.

Prepustite se svakom trenutku provedenom u prirodi, povežite se na pravi način i uživajte u njenim blagodetima koje nam nesebično daje.

Leave a Reply