fbpx

Rafting na Tari – zabava za celu firmu

Rafting na Tari

Rafting na Tari je zabava za celu firmu i savršena prilika da pobegnete od svakodnevnog načina života, osetite moć prirode i zbližite se sa svojim kolegama. Team building je jedna od važnih stavki za uspeh svake firme pomoću kojeg svaki zaposleni može da predahne od obaveza, opusti se u prijatnom druženju i motiviše se za dalji uspeh preduzeća.

Kada se organizuje zabava za celu firmu, obično se zabava dešava u restoranima i klubovima gde se opustimo sa koelgama i uživamo u piću. Ukoliko ste avanturista i želite nesvakidašnji team building, rafting na Tari je odlična ideja za uzbuđenje, adrenalin, druženje i zabavu koju će sve kolege zauvek pamtiti.

Naš jedinstveni kamp Rajska rijeka sa nestrpljenjem očekuje da se okupite sa svojim kolegama i uputite se ka pravoj prirodnoj čaroliji koja vas kod nas očekuje. Spremite se za visok nivo adrenalina i prirodne predele koji će vas ostaviti bez daha.

Pored avanture rafting na Tari, očekuje vas još dodatnih aktivnosti ali i večernja zabava uz vatru, prijatelje, najlepša vina i muziku. Organizujemo nezaboravnu zabavu za celu firmu koja će i te kako biti nesvakidašnja i prepuna iznenađenja.

 

RAFTING NA TARI

 

Tara rafting

 

Rafting na Tari predstavlja uzbudljivu vožnju čamcem uz kompletnu opremu za rafting koja podrazumeva neoprenska odela, čizme, kacigu, prsluk i ostalu prateću opremu. Na čamcu može biti od 8-10 ljudi, a vaša avanture biće bezbedna uz našeg iskusnog i licenciranog skipera.

Uživaćete u divljoj reci Tari koja podiže nivo adrenalina do maksimuma, pruža uzbuđenje ali i smeh kojem nema kraja. Uživaćete u prirodnim lepotama reke Tare, njenog kanjona i vodopadima koje je moguće videti samo tokom raftinga.

Spremite se za uživanje sa kolegama i iskustvo koje ćete sigurno želeti da ponovite. Oslobodite se svojih strahova, probudite svoja čula i uputite se ka kampu Rajska rijeka koji važi za jedan od najboljih za rafting.

Ceo kamp izgrađen je od prirodnih materijala kako biste se u potpunosti stopili sa ambijentom, ali hrana je nešto što će vas posebno ostaviti bez reči. Sve pristiže iz okolnog seoskog domaćinstva uvek sveže, toplo i savršenog ukusa.

Pozovite vaše kolege i iznenadite ih neodoljivim raftingom na Tari koji će sigurno ostaviti poseban utisak kako na njih, tako i na vas. Kamp Rajska rijeka vas sa nestrpljenjem očekuje!

 

Leave a Reply