fbpx

Sve o raftingu na Tari

Sve o raftingu na Tari

Planirate avanturu i zanima vas sve o raftingu na Tari? Rafting na Tari je jedinstveno iskustvo koje se sastoji od vožnje gumenim čamcem kroz brze i dinamične vode Tare. Tara je reka koja se nalazi na granici između Bosne i Hercegovine i Crne Gore. To je popularan sport koji se odvija tokom letnjih meseci, kada su vode najbrže i najdinamičnije. Rafting na Tari se može obaviti na različitim delovima reke, od blagih i lakših deonica do teških i izazovnijih.

Rafting  zahteva određenu kondiciju i fizičku spremnost, ali to ne znači da je dostupan samo iskusnim rafting entuzijastima. Postoji veliki broj agencija i instruktora koji nude obuke i vođene ture, čak i za početnike koji nikada nisu doživeli ovakvu vrstu avanture. Dovoljno je da imate volju i želju za nečim novim i uzbudljivim.

Rafting na Tari je nezaboravno iskustvo koje ćete pamtiti ceo život. To je odlična prilika da se opustite, oslobodite stresa i uživate u prirodi. Uključuje i druženje sa ljudima sa sličnim interesima i avanturističkom dušom. Sigurnost je veoma važna prilikom raftinga na Tari. Rafting centri u sklopu svoje organizacije imaju i instruktore koji su obučeni i kvalifikovani i pružaju instrukcije tokom cele avanture za sigurnu plovidbu.

 

Kako je nastao rafting?

 

Kako je nastao rafting?

Rafting kao sport je nastao u Sjedinjenim Državama u 19. veku, kada su se američki istraživači i avanturisti koristili rafting kao sredstvo za prevoz preko divljih reka. Prva zabeležena rafting tura se desila 1811. godine na reki Snake u Wyomingu, kada su radnici koristili rafting kao sredstvo za transport robe.

Kako je razvoj tehnologije i opreme vremenom napredovao, rafting se počeo koristiti kao rekreativna aktivnost. Prva komercijalna rafting tura se desila 1940. godine na reci Colorado. Kasnije, rafting se razvio u sport sa različitim disciplinama kao što su: divlji rafting, komercijalni rafting i slično. Danas, rafting je popularan sport širom sveta i pruža nezaboravno iskustvo plovidbe.

 

RAFTING NA TARI

 

Rafting na Tari

 

Rafting na Tari u kombinaciji sa kampom Rajska rijeka predstavlja nezaboravno avanturističko iskustvo. Kamp Rajska rijeka se nalazi na obali Drine i pruža smeštaj i usluge za prave rafting entuzijaste. Posetioci mogu uživati u rafting ture na različitim delovima Tare i Drine, a zatim se vratiti u kamp i odmoriti se u prijatnom okruženju.

Kamp Rajska rijeka je idealna destinacija za one koji žele da povežu avanturu na vodi sa relaksacijom u prirodi. Uz profesionalne instruktore i opremu za rafting, kamp Rajska rijeka pruža sve potrebno za sigurnu i nezaboravnu rafting avanturu na Tari. Očekuje vas kvalitetna zabava i druženje sa ostalim posetiocima kampa, ko i preukusna klopa koja će probuditi sva vaša čula. Očekujte nezavoravan vikend koji će vam dugo ostati u sećanju, a zatim i želja da ponovo doživite ovo iskustvo!

 

Rafting na Tari je dobra ideja zbog nekoliko razloga:

  1. Avantura i adrenalin: Rafting na Tari pruža uzbudljivo iskustvo plovidbe kroz brze i dinamične vode Tare, koje će vas ostaviti sa osećajem adrenalina i avanture.
  2. Povezivanje sa prirodom: Rafting na Tari pruža priliku da se povežete sa prirodom i upoznate sa različitim pejzažima i vodenim životinjama koje žive u Tari.
  3. Fizička aktivnost: Rafting na Tari je fizički zahtevna aktivnost koja će vas održati u formi i poboljšati vašu kondiciju.
  4. Izazov: Rafting na Tari nudi različite nivoe težine i izazove, što ga čini idealnim za one koji žele da isprobaju nešto novo ili da se izazovu.
  5. Druženje i timski rad: Rafting na Tari je zabavan sport koji se može raditi sa prijateljima i porodicom, i pruža priliku za druženje i timski rad.

 

Ono što je činjenica, jeste da je rafting Tarom avantura koju bi svako barem jednom u životu trebao da doživi i iskusi. Imajući na umu da je ovo avantura koju možete iskusiti sa porodicom, prijateljima ili kolegama, kamp Rajska rijeka vas sa zadovoljstvom poziva da doživite sve lepote rafting i njihovog kampa koji će vas ostaviti bez reči u svakom smislu.

Rezervišite vaše mesto u kampu već danas pozivom na broj +387 66 930 940 ili pišite putem mail-a info@rajskarijeka.com.

T.Ž.

 

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments