fbpx

Kako da ukombinujete rafting Tarom i dobar provod

Kako da kombinujete rafting Tarom i dobar provod

Rafting na Tari je jedna od najboljih aktivnosti koja se može doživeti u prirodi. Ako želite da ukombinujete rafting i dobar provod, onda je kamp Rajska rijeka pravo mesto za Vas. Kamp Rajska rijeka se nalazi se u Foči, na obali reke Drine i jedan je od kampova gde vas očekuju nezaboravni trenuci. Gosti kampa Rajska rijeka mogu da uživaju u različitim aktivnostima, kao što su rafting, jeep safari, hiking, jahanje konja, itd.

Osim toga, kamp je opremljen sa svim neophodnim sadržajima koji su potrebni za pravi užitak, a to su moderne sobe, udoban smeštaj, zabava u dvorištu za sve generacije, restoran sa ukusnim jelima, kao i kompletnu opremu za rafting Tarom.

Kamp Rajska rijeka je poznat po svom izuzetnom osoblju, koje će Vam pomoći da se opustite i uživate u svakom trenutku. Oni će Vam ponuditi različite opcije za rafting, kao što su izleti za početnike i napredne rafting avanturiste. Svaka aktivnost unutar kampa podrazumeva iskusnog vodiča ili skipera, koji će Vas sigurno provesti kroz očaravajuće prirodne lepote.

Nakon dana provedenog na vodi, gosti kampa Rajska rijeka mogu da se opuste uz dobru hranu, piće i muziku u restoranu koji se nalazi unutar kampa. Restoran je poznat po svom odličnom jelovniku, koji se sastoji od lokalnih specijaliteta koji se pripremaju od domaćih namirnica sa tog područja. Osim toga, kamp organizuje i različite zabavne aktivnosti u kojima možete uživati nakon avanture ili tokom večernjih časova.

 

 

KADA JE NAJBOLJE IĆI NA RAFTING TAROM?

 

kada je najbolje ici na rafting tarom

 

Jedno od najčešćih pitanja jeste, kada je najbolje ići na rafting Tarom? Svako ko razmišlja o avanturi rafting Tarom,važno je da ima na umu da rafting sezona počinje u maju i traje sve do oktobra. Razlika u mesecima jeste u tome što je reka mnogo dinamičnija i brža početkom godine, dok je tokom leta pa sve do jeseni mirnija i opuštenija za rafting avanturu.

Vaše je da odaberete svoj period u godini i da se upustite u magičnu avanturu rafting Tarom. Ne zaboravite da vas u kampu Rajska rijeka očekuje kompletna oprema za rafting kao i iskusni skiper koji poznaje svaki delić reke Tare.

Da zabava bude potpuna, povedite svoju ekipu i zajedno iskusite sve lepote prirode i raftinga. Na ovakav način, sjajan provod je zagarantovan kao i lepi trenuci koje vam garantuje kamp Rajska rijeka. Ukratko, kamp Rajska rijeka je savršeno mesto za one koji žele da kombinuju rafting na Tari i dobar provod. Sa svojom izuzetnom lokacijom, visokim nivoom raftinga i različitim sadržajima, kamp Rajska rijeka će Vam pružiti nezaboravno iskustvo u prirodi.

 

 

RAFTING U MAJU

 

rafting u maju

 

Naša preporuka je svakako da iskusite rafting u maju, a zatim i da se prepustite letnjem uživanju uz rafting Tarom. Maj će vam pružiti očaravajuće prirodne lepote i predele od kojih će vam zastati dah jer je upravo ovo period u godini kada se priroda budi. Uživaćete kako u raftingu, tako i u nevarovatnim fotografijama koje ćete zabeležiti usput.

Želimo da zaista uživate i da se opstite posebno, i takođe da uživate sa svojim prijateljima u dobrom provodu. Rafting u maju vam pruža mnogo toga, a mi preporučujemo da proslavite baš 1. maj u kampu Rajska rijeka jer vas očekuje prava avantura koja budi visok nivo adrenalina.

Kompletnu i aktuelnu ponudu za rafting Tarom možete pogledati klikom na link ovde ili možete pozvati na broj +387 66 930 940.

 

T.Ž.

 

 

 

 

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments