fbpx

Sve čari reke Tare

Rafting Foca

Ako planirate da se upustite u pravu avanturu u prirodi, saznajte sve čari reke Tare i njenu moć koja intrigira sve posetioce i one koje žude za pravom dozom adrenalina. Reka Tara je pravi prirodni dijamant sa najdubljim kanjonom u Evropi i predstavlja suzu Evrope.  Svojom lepotom privlači turiste iz celog sveta da osete sve čari reke Tare i dožive nešto nesvakidašnje i uzbudljivo.

Čista reka, magična priroda, dobra zabava, druženje i avantura, sve ovo podrazumeva posetu reci Tari, a sve je to moguće uz pravu ekipu i dobru organizaciju

Reka Tara
Reka Tara

KANJON TARE DUBINA

 

Kanjon Tare dubina iznosi do 1330 m, što ga čini najdubljim kanjonom u Evropi posle Kolorada i u svetu. Iz godine u godinu reka Tara sve je atraktivnija destinacija za odmor koja garantuje vrhunsku zabavu i pravo uživanje sa prijateljima.

Ukoliko niste znali, u kanjonu se krije preko osamdeset pećina dok su neke još uvek relativno neistražene, a u nekima su pronađeni tragovi praistorijskih ljudi.

 

MOST NA ĐURĐEVIĆA TARI

Pored impozantnog kanjona, tu je i nesvakidašnji most na Đurđevića Tari izgrađen 1940. godine koji oduševljava svakog posetioca svojom grandioznom konstrukcijom. Neobično dug i visok, most na Đurđevića Tari je širok taman toliko da se mimoiđu automobil i kamion.

Reka Tara
Reka Tara

TARA RAFTING

Pored magičnih predela koje nam priroda daje, Tara rafting je najpopularnija aktivnost koja će vam obezbediti da osetite moćnu reku Taru i njene brzake koji će vam podići adrenalin. Očekuje vas prava avantura sa vašom ekipom koja će vam sigurno prijatni.

Sa obzirom da je reka Tara druga poredu reka pogodna za rafting, 2005. godine održano je Evropsko prvenstvo u raftingu, a već 2009. godine i Svetsko prvenstvo u raftingu.

Tara rafting podrazumeva avanturu u gumenim čamcima sa najviše 8 do 10 ljudi u istom, a zahvaljujući njenim brzacima, Tara će vam priuštiti adrenalin kakav do sada niste osetili. Uz kompletnu neoprensku opremu, vesla i iskusnog skipera, doživećete nešto sasvim novo i moramo priznati da će vam se taj

Naš kamp Rajska rijeka nalazi se u Foči, dočekaćemo vas sa zadovoljstvom i u pravoj domaćinskoj atmosferi. Sigurni smo da ćete uživati u komforu i kvalitetnom druženju gde ćete pored ovakve avanture uspostaviti i nova poznanstva.

Prepustite se čarima reke Tare i našeg kampa i uživajte u svemu što smo obezbedili za vas ovog leta!

 

 

Leave a Reply