fbpx

Letnja avantura u kampu Rajska rijeka

Kamp Rajska rijeka

I ovog puta očekuje vas letnja avantura u kampu Rajska rijeka koja će biti i više nego dinamična. Osetite pravo uzbuđenje i prepustite se pravoj letnjoj čaroliji u našem kampu koji će vas sa zadovoljstvom dočekati u pravoj domaćinskoj atmosferi.

Rajska rijeka kamp nalazi se u Foči i predstavlja jedan od najlepših i najpopularnijih rafting kampova koji će vam obezvediti nezaboravan vikend u prirodi. Sigurno znate da je rafting Tarom najpopularnija aktivnost u ovom području i predstvlja pravi adrenalinski naboj kojem nećete odoleti. Uz rafting Tarom imate i mogućnost da isprobate Jeep safari, hiking i Zip Line koji su takođe veoma zabavni i pružaju avanturu u kojoj ćete uživati.

 

Rafting na Tari
Rafting na Tari

Sve ove aktivnosti zi ponude možete ukombinovati po želji i isprobati tokom boravka u našem kampu Rajska rijeka. Za svaku avanturu iz ponude kamp će vam obezbediti kompletnu opremu koja vam je neophodna a tu su i iskusni i sertifikovani skiperi koji će vam detaljno opisati svaki deo prirode koji budete posetili.

Pored svih aktivnosti iz ponude kampa Rajska rijeka očekuje vas i prijatno druženje sa svim posetiocima kampa uz piće, muziku i druženja do jutra. Za potpuni užitak i stapanje sa okolinom, sva jela su iz pravih domaćinskih kuća tako da vas očekuju pravi sočni ukusi koji9ma nećte odoleti.

 

Kamp Rajska rijeka
Kamp Rajska rijeka

Doživite nešto sasvim novo i uzbudljivo i upustite se u avanturu koja će vas sigurno oboriti sa nogu. Pored aktivnosti koje budete odabrali, garantujemo vam potpuno uživnje, mir i tišinu koji u kampu Rajska rijeka nemaju cenu.

Odmorićete se, družićete se i napunićete baterije za povratak u realnost – ali sa osmehom na licu i slikama koje nećete moćiu da zaboravite.

Rajska rijeka kamp vas očekuje!

 

Leave a Reply