fbpx

Rafting Tarom i Jeep safari u junu – idealan početak leta

kada je najbolje ici na rafting tarom

Obezbedite sebi Rafting Tarom i Jeep safari u junu – idealan početak leta i uživajte u avanturama koje će učiniti vaše leto magičnim. Očekuje vas mnogo adrenalina,druženja i nezaboravnih trenutaka. Obezbedili smo vam mnoštvo iznenađenja i promotivnih cena za sve one koji ovog leta žele da se dobro zabave.

 

RAFTING TAROM I JEEP SAFARI

 

Rafting Tarom i Jeep safari u junu savršena je prilika da osetite sve moći prirode, a posebno reke Tare koja još  nikoga nije ostavila ravnodušnim. Uzbudljiva,brza i snažna taman toliko da vam priušti visoki naboj adrenalina u kojem ćete uživati.

Jeep safari
Jeep safari

 

Kamp Rajska rijeka nalazi se na samoj obali Drine i predstavlja jedan od najboljih rafting kampova pre svega zbog svoje atraktivne lokacije, zatim i zbog celokupnog utiska koji svaki posetilac ima. Očekuje vas udoban i moderan smeštaj a ceo kompleks rađen je od drveta sa obližnjih planina, tako da ćete se u potpunosti stopiti sa prirodom.

Očekuju vas i prijatna druženja tokom večeri, najukusnija hrana iz seoskih domaćinstava, kao i najlepša jutra i buđenja koja nemaju cenu. Uz svu prateću opremu za rafting i iskusne skipere, vaša avantura biće potpuna i bezbedna.

 

Kamp Rajska rijeka
Kamp Rajska rijeka

Mesec jun je savršen period za rafting Tarom, posebno ako se po prvi put susrećete sa ovom uzbudljivom avanturom. U ovom periodu reka je malo laganija što je odlično za sve početnike i rekreativce. Jeep safari je avantura koja će vam bezbediti posetu najlepšim predelima u okolini koja će vas ostaviti bez reči.

Pozovite vaše drage prijatelje i zajedno se uputite ka našem rafting centru Rajska rijeka i doživite nešto sasvim novo i uzbudljivo. Očekuje vas mnogo dobre zabave, prijatnih druženja i avanture koje će vas oduševiti u svakom smislu.

Neka vaša uzbudljiva avantura počne već ovog vikenda!

 

Leave a Reply