fbpx

Ne propustite pravu letnju avanturu na reci Tari

Tara rafting

Ove godine ne propustite pravu letnju avanturu na reci Tari već obezbedite sebi zabavu kojoj sigurno nećete odoleti. Ako ste zamišljali uzbudljivo leto prepuno kvalitetnih avantura, rafting na Tari je odlična prilika da uživate u potpunosti sa vašim najdražima.

Ovog puta očekuje vas mnogo iznenađenja kao i odlična organizacija kojoj ćete moći da se prepustite i uživate u svemu što nudimo. Sa obzirom da smo na korak do leta, uveliko je vreme savršeno za rafting i uzbudljivosti koje ćemo doživeti na reci. Reka Tara vas sa zadovoljstvom očekuje kako bi vam obezbedila avanturu koju ćete zauvek pamtiti.

Tara rafting
Tara rafting

 

Rajska rijeka kamp učiniće vaš odmor savršenim i nezboravnim. Sa obzirom na lokaciju kampa, ovo je prilika da uživate u hedonizmu u pravom smislu te reči. Na samoj obali reke Drine, daleko od buke, ušuškan pod krošnjama drveta naalzi se Rajska rijeka kamp gde se mir i tišina ne mogu uporediti ni sa čim.

Ovde možete pored raftinga Tarom iskusiti i Zip Line, hiking ili Jeep safari. Svaka aktivnost pruža visok nivo adrenalina i pravu zabavu u kojoj ćete zaista uživati. Kamp će vam obezbediti kompletnu opremu kao i skipere koji će vas upoznati sa svim čarima i lepotama prirode.

Tara rafting
Tara rafting

 

 

Rafting Tarom traje nekoliko sati, u zavisnosti od vode a usput ćete videti magične vodopade i predele koji će vas oboriti sa nogu svojom lepotom. Pored svih avantura iz naše ponude, u kampu Rajska rijeka tokom večeri uživaćete u druženju sa ostalim posetiocima, u dobroj muzici i fenomenalnoj atmosferi koja je ovde uvek prisutna.

Za potpuni užitak i stapanje sa okolinom, ceo smeštaj je nastao od prirodnih materijala. Što se hrane tiče, očekuju vas pravi domaćinski proizvodi nastali na ovom području u seoskom domaćinstvu. U dobrom duhu i pravoj tradiciji, Rajska rijeka kamp ugostiće vas sa ljubavlju i obezbediti vam pravu letnju avanturu koja će vam promeniti život.

 

 

 

Leave a Reply