fbpx

Rafting na Tari sa prijateljima

rafting na tari

Rafting na Tari sa prijateljima ovog leta biće posebno iskustvo koje morate iskusiti. Osetite sve čari prirode i magične reke Tare koja ja vas neće ostaviti ravnodušnim. Neka vas ova avantura učini radosnim i spremim na nove izazove. Rafting na Tari trenutno je jedna od najpopularnijih aktivnosti u prirodi koja će vam priuštiti visok nivo adrenalina i trenutke za pamćenje.

Rafting na Tari
Rafting na Tari

RAFTING NA TARI

 

Rafting na Tari je prava prilika da osetite prirodu i povežete se sa njom na pravi način. Doživećete iskustvo koje ćete sigurno želeti da ponovite zajedno sa vašim prijateljima. Rafting na Tari je avantura koja spava u ekstremnije sportove ali je leto idealna prilika da oni koji se prvi put upuštaju u rafting dožive ovo jedinstveno iskustvo jer je reka Tara u ovom periodu mirnija.

Za one koji ipak žele bržu, uzbudljivu avanturu, rafting na Tari u toku proleća je prava stvar jer je reka u ovom periodu najbrža jer se sneg sa planina topi.

 

RAFTING NA TARI KAMPOVI

Rafting na Tari kampovi
Rafting na Tari kampovi

Za rafting na Tari postoje i kampovi koji nude kompletnu organizaciju vašeg nezaboravnog vikenda. Odaberite kamp Rajska rijeka koji će vam priuštiti avanturu koj se pamti do kraja života. Uz vrhunski smeštaj koji je udoban, dobićete i svu prateću opremu za rafting na Tari. Gumeni čamac, neoprenska odela, čizme, kacige samo su deo koji će biti obezbeđen za ovz uzbudljivu avanturu.

Za sigurnost i pravi užitak, naši iskusni skiperi biće uz vas tokom cele avanture kako bi vam pokazali najlepše i skrivene lepote koja nam je priroda dala. Pored raftinga, očekuje vas i hiking, jeep safari i zip line koji su vam takođe na raspolaganju.

Tokom boravka u našem kampu Rajska rijeka očekuju vas domaće namirnice koje su izuzetno ukusne i pripremljene na pravi domaćinski način. Tokom večeri u našem kampu očekuje vas prijatno druženje sa ostalim posetiocima uz vatru, vino i muziku.

Iskusite avanturu koju ćete zauvek pamtiti i stopite se sa prirodom uz nevrovatan rafting na Tari. Pozovite vaše prijatelje i obezbedite sebi mesto u kampu Rajska rijeka već danas!

 

 

Leave a Reply