fbpx

Letnja zabava na reci Tari – rafting za pamćenje

šta poneti na rafting

Letnja zabava na reci Tari – rafting za pamćenje očekuje vas svake nedelje ukoliko želite da doživite ovu jedinstvenu avanturu i osetite sve moći magične reke Tare. Oni koji žele da se stope sa prirodom na poseban način, predstavljamo rafting avanturu koja će vam obezbediti nezaboravne trenutke i visok nivo adrenalina u kojem ćete uživati.

Pored dobrog druženja i zabave sa vašim prijateljima, posetićete najlepše vodopade i prirodne fenomene koje je moguće videti samo zahvaljujući raftingu.

 

TARA RAFTING

Tara rafting
Tara rafting

 

 

Tara rafting predstavlja uzbudljivu avanturu na reci koja će vas svakako osvežiti i priuštiti vam nezaboravne trenutke. Uz pravi kamp vaša avantura biće i više nego uzbudljiva i dinamična. Naš kamp Rajska rijeka učiniće vaš odmor savršenim i to uz dodatne aktivnoti koje možete odbrati. U itanju je Zip Line, Hiking i Jeep safari koji se mogu ukombinovati sa rafting Tarom i učiniti vaš dan nezaboravnim.

U kampu Rajska rijeka dobićete kompletnu opremu koja vam je neophodna za ovakve avanture a u obilazak ćete ići sa našim iskusnim skiperima koji savršeno poznaju svaki deo ovog predela.

Ono što ne smemo izostaviti, jeste činjenica da ćete pored ovih aktivnosti uživati u neopisivom miru koji će vam pružiti naš smeštaj. Komforan, prijatan i čist rafting kamp Rajska rijeka vam garantuje kvalitetan san u miru i tišini. Ceo smeštaj je napravljen od prirodnih materijala, tako da će vaš uzbudljivi vikend imati zaista posebnu čar.

 

 

Za potpuni užitak u prirodi, sve namirnice nabavljaju se iz okolnih domaćinstava, što će vas dodatno oduševiti. Tokom večeri očekuje vas druženje sa prijateljima i ostalim posetiocima kampa, i to uz muziku, vino i opuštenu atmosferu.

Tara rafting je prilika da iskusite nešto sasvim novo i uzbudljivo, doživite prirodu na pravi način i prepustite se čarima najlepše reke Tare koja još nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Neka vaša avantura počne već ovog vikenda!

Leave a Reply