fbpx

Idealan rafting na Tari u julu

Rafting na Tari

Za idealan rafting na Tari u julu potrebno vam je samo slobodno vreme, dobro raspoloženje i ekipa. Doživite nešto nesvakidašnje i spremite se za avanturu koja još nikoga nije ostavila ravnodušnim. Rafting na Tari je najpopularnija aktivnost na vodi koja će vam pružiti visok nivo adrenalina i uzbuđenje kakvo do sada niste osetili.

 

RAFTING NA TARI

Tara rafting
Tara rafting

 

Rafting na Tari je prava prilika da pobednete od svoje svakodnevnice, napunite baterije i stopite se sa prirodom na poseban način. Poznato je koliko voda pozitivno utiče na naš um i telo, zato smo sigurni da je rafting na Tari upravo ono što vam treba. Uz pravo društvo rafting na Tari biće aktivnost koju ćete želeti da ponovite.

 

 

Naš kamp Rajska rijeka sa zadovoljstvom će vas ugostiti kako bi vam obezbedio nezaboravan vikend. Očekuje vas moderan i komforan smeštaj koji poseduje sve što vam je neophodno za rafting avanturu. Dobićete kompletnu opremu za rafting, dok će sa vama poći naš iskusan skiper koji će vam pokazati sve lepote rafting i reke Tare.

Kamp Rajska rijeka nalazi se na samoj obali Drine, što daje pravu čar celokupnom utisku. Tokom letnjih dana možete uživati na našoj privatnoj plaži, a sa obzirom da se okolo nalaze planine Vučevo, Vukuša, Zlatni bor, Maglić, Volujak, Zelengora, Durmitor, Ljubišnja, vaše šetnje biće očaravajuće.

Tara rafting
Tara rafting

 

Ceo kompleks je sagrađen od prirodnih materijala kako biste u potpunosti bili u prirodnom okruženju i kako biste potpuno uživali. Jul mesec je idealan za rafting Tarom, naročito za one koji se po prvi put upuštaju u ovakvu avanturu. Ovo je period kada je reka mirnija ali ćete svakako uživati u njenim brzacima, brzini vode kao i upečatljivim slapovima.

Rajska rijeka kamp može se pohvaliti sa preko 20.000 uspešnih rafting avantura i preko 1400 team building-a, što dovoljno govori o tome da činimo sve da posetioce učinimo zadovoljnim i srećnim.

Ako nas posetite, razumećete o čemu pričamo. Pored rafting, u ponudi je i Zip Line, Jeep safari i Hiking. Neku od ovih aktivnosti možete ukombinovati sa raftingom i imaćete zaista nezaboravan vikend.

Spremite se za magičnu avanturu i obezbedite sebi mesto u kampu Rajska rijeka što pre!

Leave a Reply