fbpx

Rafting na Tari i dobro društvo

zasto odabrati rafting tarom

Rafting na Tari i dobro društvo idealna su kombinacija za nezaboravan vikend u prirodi. Osvežite vaš um i telo neverovatnom zabavom na reci i uživajte u lepoti prirode koja zaista nema cenu. Rafting na Tari predstavlja jedinstvenu avanturu na reci koja vam garantuje visok nivo adrenalina i uzbuđenje kakvo do sada niste doživeli.

Svima je potreban beg od realnosti i svakodnevnih obaveza kako bismo uživali u miru, tišini i avanturi koja oslobađa telo. Zato je rafting na Tari i dobro društvo savršen spoj za odmor o kakvom svi sanjamo.

 

Tara rafting
Tara rafting

 

RAFTING NA TARI

 

Rafting na Tari probudiće sva vaša čula i učiniće da se oslobodite svih stvari koje vas opterećuju. Povedite vašu ekipu i zajedno sa našim skiperom pođite u avanturu koja će vas potpuno oduševiti. Naš kamp Rajska rijeka nalazi se na samoj obali Drine i pružiće vam nezaboravan ugođaj. Udoban smeštaj, preukusna hrana i večernje druženje samo su deo onoga što vas očekuje tokom boravka.

Vaše je samo da pozovete ekipu i uputite se ka kampu, a sve ostalo je naša briga. Bilo da ste nekada iskusili rafting na Tari ili ne, mi smo tu da vam učinimo odmor magičnim i sigurnim. Dobićete kompletnu opremu za rafting i sve što je potrebno za ovu uzbudljivu avanturu na reci.

 

Tara rafting
Tara rafting

 

Oslobodite se stresa i uživajte u prirodnim lepotama na malo drugačiji način. Pored kampa nalazi se nekoliko planina u okolini, tako da ćete uživati u dugim šetnjama i lepoti prirode koja okružuje kamp. Tokom letnjih dana tu je i privatna plaža za popodnevno opuštanje ili najlepšu jutarnju kaficu u prirodi.

Kamp Rajska rijeka priuštiće vam nezaboravno iskustvo, priliku da upoznate nove ljude i iskusite rafting čari. Pored toga što ćete uživati u našim aktivnostima i odličnoj domaćinskoj hrani, sigurni smo da ćete se i lepo odmoriti. Oni koji su nas posetili, kažu da su jutra zaista magična. Zvrkut ptica i žubor reke ulepšaće svako vaše novo jutro a jutarnja kafica imaće savršen ukus.

Dozvolite sebi potpuno novi vid hedonizma i obezbedite sebi priliku da doživite nešto sasvim novo i nesvakidašnje. Probudite sva svoja čula i opustite se u magičnom ambijentu kampa Rajska rijeka.

 

 

Leave a Reply