fbpx

Savršeno leto uz jeep safari i rafting na Tari

Tara rafting

Ne propustite savršeno leto uz jeep safari i rafting na Tari, avanture koje će vam obezbediti nezaboravne trenutke. Spremite se za nešto nesvakidašnje i uzbudljivo što vam može promeniti pogled na svet i učiniti da se svakako bolje osećate. Ovo su avanture koje se pamte, a ukoliko ste ljubitelj visokog adrenalina, ovo je prava stvar za vas.

 

JEEP SAFARI I RAFTING NA TARI

 

Jeep safari i rafting na Tari su dve aktivnosti koje se savršeno uklapaju i pružaju avanturu u kojoj se posebno uživa. Doživite prirodu na malo drugačiji način, istražujući skrivena mesta koja mnoge fasciniraju. Ako ste avanturista i volite da uživate u prirodi na malo dublji način, jeep safari i rafting na Tari obezbediće vam nezaboravno iskustvo.

Predeli koji oduzimaju dah, skriveni vodopadi, pejzaži kakve do sada niste videli, sve je ovo samo uvertira za ono što vas očekuje kada se upustite u ovako nešto.

 

Jeep Safari

 

Rafting na Tari predstavlja najpopularniju aktivnost na vodi a ujedno i avanturu koju morate iskusiti. Odaberite najbolji kamp za rafting i prepustite se reci Tari koje vam garantuje pravo uživanje. Adrenalin, druženje i osmeh na licu je ono što vam možemo garantovati u ovoj avanturi.

Naš kamp Rajska rijeka sa zadovoljstvom će vas ugostiti i obećava vam nezaboravan vikend. Pored ovih aktivnosti, uživaćete u druženju i novim poznanstvima, pravom prirodnom okruženju i neverovatno domaćinskoj atmosferi koju poseduje naš kamp Rajska rijeka.

Nalazimo se na savršenoj lokaciji, nasamoj obali Drine, tako da ćete pored avanture imati priliku i da se zaista kvalitetno odmorite. Oni koji su posetili naš kamp kažu da buđenje na ovakvom mestu nema cenu. Cvrkut ptica i žubor Drine je ono što će vas probuditi i učiniti vaše jutro savršenim.

Opustite se, napunite baterije u našem kampu i stvorite trenutke za pamćenje. Jeep safari i rafting na Tari čekaju na vas, zato obezbedite sebi mesto već danas!

 

 

Leave a Reply