fbpx

Kamp Rajska rijeka – idealno mesto za predah na putu ka moru ili povratku sa istog

Rafting na Tari

Predstavljamo vam naš kamp Rajska rijeka – idealno mesto za predah na putu ka moru ili povratku sa istog, kako bi vaš odmor bio nezaboravan. Ulepšajte sebi odmor posetom kampa Rajska rijeka gde ćete se osetiti zaista posebno.

Mir, priroda, tišina uz sam žubor reke Drine gde se kamp zapravo nalazimo, obezbediće vam trenutke koje sigurno nikada nećete zaboraviti. Bilo da ste upravo pošli na more u Crnu Goru ili ste u povrtku, Rajska rijeka kamp je nešto što će učiniti vaš odmor jedinstvenim.

 

RAFTING NA TARI

 

Kamp Rajska rijeka
Kamp Rajska rijeka

 

Upotpunite avanturu još jednom avanturom, i to avanturom rafting na Tari koji je u poslednje vreme veoma popularna aktivnost na reci. Rajska rijeka kamp obezbediće vam sve što je potrebno za ovu avanturu, kao i smeštaj kako biste se kvalitetno odmorili nakon uživanja u prirodi.

Očekuje vas preukusan doručak, večernje druženje kao i magično jutro za koje kažu, nema cenu. Rajska rijeka kamp je idealna prilika da malo predahnete tokom puta i opustite se u očaravajućem ambijentu.

Ceo kamp okružuje priroda a i sam kamp sačinjen je od prirodnih materijala, kako bi ugođaj bio potpun. Ovo će biti zaista posebno iskustvo svima onima koji se po prvi put iskustiti rafting na Tari.

 

Sa obzirom da je naš kamp Rajska rijeka sve češća stanica onih koji idu na more, sa zadovoljstvom vas pozivamo da budete deo naše jedinstvene avanture i uživate u čarima najlepšeg rafting kampa Rajska rijeka.

Sigurni smo da će ovo za svakog posetioca biti novo iskustvo, kao i da ćete se rado ponovo vratiti da osetite adrenalin koji će vam pružiti magični rafting na Tari.

Obezbedite sebi nezaboravne trenutke u potpuno prirodnom okruženju i magičnoj prirodi koja nas okružuje!- Rajska rijeka kamp.

Leave a Reply