fbpx

Savršen rafting na Tari

prolecni rafting u aprilu i maju

Ako želite uzbudljivo proleće i leto, odaberite savršen rafting na Tari koji će vam priuštiti nezaboravnu avanturu. Sa lepim vremenom ide i mnogo lepih trenutaka u prirodi, pa zašto se ne biste upustili u magičan rafting sa vašom ekipom i uživali u čarima Tare?

 

RAFTING NA TARI

Rafting na Tari poslednjih godina postao je prava atrakcija onima koji su ljubitelji visokog adrenalina, prirode i onima koji žele da iskuse nešto sasvim novo i uzbudljivo. Priuštite sebi i najdražima avanturu koja će vas promeniti i prepustite se zabavi života.

Rafting na Tari
Rafting na Tari

 

Želeći da dočaramo svaki trenutak, kamp Rajska rijeka nastao je od isključivo prirodnih materijala koji su doprineli pravom osećaju i dodiru sa prirodom. Očekuje vas udoban smeštaj, dobra zabava i i trenuci koje je teško zaboraviti.

Počev od buđenja, najukusnijih jela, pa sve do aktivnog dana i večernjih druženja, vaš vikend u kampu Rajska rijeka biće zaista magičan i nezaboravan. Ukoliko još uvek niste imali priliku da iskusite rafting na Tari, ne birnite, očekuje vas kompletna oprema, iskusni skiperi i potpuno stapanje sa prirodom koje će vam svakako prijati.

Tokom trajanja raftinga upoznaćete prave lepote prirode kao i magične vodopade koji su vredni pažnje i imaju interesantnu priču koju će vam ispričati naš skiper. Najzanimljivije kod raftinga Tarom jeste prilika da vidite neke delove prirodne lepote koje je moguće videti samo zahvaljujući raftingu, što čini ovu avanturu još uzbudljivijom.

Kamp Rajska rijeka
Kamp Rajska rijeka

 

Poznato je da priroda, a naročito voda smanjuje stres i opušta telo, zato imajte na umu da se kamp Rajska rijeka nalazi na samoj obali Drine, što daje posebnu draž vašem odmoru. Imaćete zaista magično buđenje nadomak reke, uz njen žubor i cvrkut ptica što će vas samo dodatno oraspoložiti.

Neki trenuci nemaju cenu, a rafting na Tari je nešto što će vam i te kako prijati. U kampu ćete upoznati ljude koji dele slična interesovanja kao i vi, sklopićete nova prijateljstva i zajedno ćete razmeniti iskustva i nove avanture.

Svi znamo koliko avanture pune našu dušu zato ne propustite priliku da se stopite sa prirodom na pravi način. Rafting na Tari je prava prilika da visok adrenalin, zato se prepustite kampu Rajska rijeka i uživajte u pravoj lepoti koja nas okružuje.

Leave a Reply