fbpx

Vrhunska avantura na Tari za pamćenje

Tara rafting

Ovog proleća očekuje vas vrhunska avantura za pamćenje na Tari. Svi oni koji žude za uzbuđenjem i pravom avanturom, proleće je prava prilika da udovoljite sebi na jedinstven način. Povedite vaše prijatelje i provedite kvalitetan vikend zajedno družeći se i uživajućim u čarima reke Tare.

 

Tara rafting
Tara rafting

RAFTING TARA

 

Rafting i Tara savršene su kombinacije za uzbudljivo proleće koje je ispred nas. Ukoliko niste još uvek doživeli ovakvo iskustvo, naš kamp Rajska rijeka ugostiće vas sa zadovoljstvom i prirediće vam nezaboravan vikend. Uživaćete u pravoj prirodnoj magiji koja okružuje kamp i pruža neopisiv mir koji nam je svima neophodan.

Vikend u kampu Rajska rijeka pružiće vam opuštanje i aktivnost na vodi što čini vaš odmor savršenim.

Očekuje vas prava adrenalinska avantura i trenuci koje ćete zauvek pamtiti. Imajući na umu da je reka Tara suza Evrope sa najdubljim kanjonom u Evropi, rafting Tarom probudiće u vama najlepše emocije i želju za adrenalinom.

Tara rafting
Tara rafting

 

Rafting Tara kao jedna od najlepših aktivnosti u prirodi prirediće vam mnoga iznenađenja, a pored toga upoznaćete se sa prirodom na pravi način. Prepustite se lepotama koje nas okružuju i uplovite u magiju reke Tare koja još nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Za potpuni užitak u ovoj avanturi, ceo kamp Rajska rijeka sagrađen je od prirodnih materijala, ušuškan je nadomak Drine, a uživaćete i u domaćoj hrani koja se gaji u ovim predelima. Tokom večeri očekuje vas prijatno druženje sa gostima iz celog kampa uz vatru, vino i muziku što će vas dodatno opustiti.

Ono što možemo garantovati, jeste da ćete sigurno poželeti da se vratite kod nas kada poželite da pobegnete od svoje svakodnevnice. Neki trenuci nemaju cenu kada je pravo uživanje u pitanju. Čini se da rafting Tara poslednjih godina posebno budi želju da se prepustite magičnoj prirodi i doživite nešto novo i jedinstveno.

Ne propustite priliku da uživate u prirodnoj lepoti, iskusite čari reke Tare i stvorite najlepše fotografije koje se nikada ne zaboravljaju.

Leave a Reply