fbpx

Proleće i rafting na Tari

Tara rafting

Proleće i rafting na Tari pružiće vam nezaboravnu avanturu u kojoj ćete posebno uživati. U želji da doživite posebno iskustvo u prirodi i prepustite se čarima Tare, rafting na Tari je odlična prilika da uživate sa vašom ekipom.

Ukoliko još uvek niste imali priliku da iskusite rafting, sada je prava prilika da odaberete pravi rafting kamp i uživate tokom ove uzbudljive avanture.

 

Tara rafting
Tara rafting

KOLIKO TRAJE RAFTING TAROM

 

Za sve one koje interesuje koliko traje rafting Tarom, odgovor je da trajanje zavisi od perioda godine kada ste se odlučili za rafting. Zbog vodostaja i brzaka, rafting može trajati i po nekoliko sati ali imajte na umu i da ćete napraviti pauzu na određenim mestima gde je priroda zaista magična.

Proleće je idealno za rafting i tada je reka obično uzbudljivija i brža, što pruža poseban nivo adrenalina i uzbuđenja. Povedite vaše društvo i obezbedite sebi mesto u kampu Rajska rijeka koji će se potruditi da vaš boravak ovde učini savršenim i prijatnim.

Dobićete svu neophodnu opremu za rafting a u avanturu idete sa iskusnim skiperom koji će vam na pravi način pokazati sve lepote i čari reke Tare.

Rafting na Tari je savršena prilika za uzbudljiv vikend koji će ujedno biti opuštajući, iako ćete biti aktivni. Nema ništa bolje od kombinacije odmora sa avanturom koja će vam pružiti trenutke za pamćenje.

 

Tara rafting
Tara rafting

 

Obradujte vašu ekipu sjajnom idejom za odlazak na rafting i obezbedite sebi čarobne trenutke koji se ne zaboravljaju, a mi smo sigurni da ćete rafting Tarom poželeti da iskusite ponovo.

Kažu da, ko jednom doživi ovakvu vrstu uzbuđenja, sigurno je da će se ponovo vratiti sa oseti isto uzbuđenje kao i prvi put.

Rajska rijeka kamp vas očekuje u želji da vam priušti nezaboravan vikend o kakvom ste samo maštali.

Leave a Reply