fbpx

Rafting na Tari za pravu dozu adrenalina

Rafting na Tari

Obezbedite sebi i prijateljima rafting na Tari za pravu dozu adrenalina i uživajte u čarima jedne od najlepših reka u Evropi. Ako volite avanture u prirodi i uživate u trenucima koji su ispunjeni svežim vazduhom, prelepim predelima i visokim adrenalinom, rafting na Tari biće savršena prilika da uživate sa vašim prijateljima.

 

Rafting na Tari
Rafting na Tari

 

RAFTING NA TARI

 

Rafting na Tari poslednjih godina doživljava pravu popularnost i sve je više onih koji žude za dozom adrenalina u prirodi. Ukoliko ste jedan od njih, neka vaša avantura počne već ovog vikenda u našem sjajnom kampu Rajska rijeka koji vam priprema mnogo toga.

Pored raftinga na Tari imate priliku da iskusite i hiking, jeep safari kao i zip line koji takođe podižu adrenalin do maksimuma. Kamp Rajska rijeka nastao je sa željom da svim avanturistima priredi nešto nesvakidašnje i to u magičnom prirodnom ambijentu koji vas nikako neće ostaviti ravnosušnim.

Za potpuni užitak ceo kompleks napravljen je od prirodnih materijala što daje pravu notu uživanja u prirodnom okruženju i čini vaš vikend uzbudljivijim.

 

Rafting na Tari
Rafting na Tari

 

Pored svih avantura, sigurno je da ćete se ujedno i odmoriti jer su večeri i jutra u kampu Rajska rijeka posebna priča. Osećaj koji ćete doživeti u ovim trenucima ne može se uporediti ni sa čim, nakon čega se upuštate u uzbudljivu avanturu koja će vam priuštiti trenutke za pamćenje.

Rafting na Tari je najpopularnija sportska aktivnost u prirodi koja pored adrenalina pruža i druženje, smeh, zabavu i priliku da uživate u jedinstvenim prirodnim lepotama.

Očekuje vas mnogo toga lepog i uzbudljivog u kampu Rajska rijeka, a već nakon prve posete poželećete ponovo da se vratite i doživite ovakve jedinstvene trenutke u prirodi.

Priuštite nezaboravan vikend u kampu Rajska rijeka i postanite deo sjajne rafting ekipe!

 

Leave a Reply