fbpx

Rafting Tarom – porodični odmor i avantura za sve generacije

Rafting Tarom - porodični odmor i avantura za sve generacije

Rafting Tarom kao porodični odmor i avantura za sve generacije savršen je način da provedete kvalitetno i zabavno vreme sa vašim najdražima.

Kada pomislite na rafting, možda je prva slika koja vam dolazi na um, grupa ekstremnih sportista koja savlađuje bukove vodene stihije. Međutim, rafting nije samo za adrenalinske zavisnike – on je u stvari prelepi spoj prirode, sporta, avanture i porodičnog vremena, što ga čini idealnim za sve generacije.

Rafting Tarom je uzbudljiva avantura bez obzira na godine. Za najmlađe članove porodice, ovo je prilika da se upuste u prvu veliku avanturu, dok stariji mogu da uživaju u prirodi i adrenalinu, sigurni u rukama iskusnih skipera.

 

ZAŠTO BAŠ TARA?

 

Rafting Tarom - porodični odmor i avantura za sve generacije

 

Reka Tara je jedna od najlepših i najčistijih reka Evrope, a kanjon Tare je drugi po dubini u svetu, odmah posle čuvenog Grand kanjona. Njena divlja lepota, smaragdna voda i veličanstvena priroda koja je okružuje, čine je idealnom za rafting avanturu. A to što je reka bogata različitim nivoima težine bukova znači da svako, od najmlađih do najstarijih, može da pronađe deonicu koja je po njegovoj meri.

 

RAFTING NIJE SAMO SPORT

 

Rafting nije samo sport

 

Mnogi smatraju da je rafting samo sport, ali on je mnogo više od toga. To je prilika da se povežete sa prirodom, osluškujete šum reke, osetite njenu snagu, ali i uživate u mirnim trenucima dok se čamac lagano njiše na talasima. Osim toga, rafting Tarom je i prilika za porodično zbližavanje, dok se kroz brzake prepliću smeh, strah, uzbuđenje i nezaboravne uspomene. Na vodi nema mobilnih telefona, nema televizora, samo ste vi, vaša porodica i prelepa priroda.

 

RAFTING TAROM – PRIPREMA ZA AVANTURU

 

Rafting Tarom - porodični odmor i avantura za sve generacije

 

Planiranje ovog porodičnog putovanja je sastavni deo zabave. Od biranja pravog termina, preko izbora rafting tura, do pakovanja neophodne opreme – sve je to prilika da porodica provede vreme zajedno, anticipirajući nadolazeću avanturu.

Prilikom izbora termina, važno je uzeti u obzir godišnje doba i vodostaj reke. Rafting ture su prilagođene svim uzrastima i fizičkim sposobnostima. U ponudi su različite ture, od par sati do nekoliko dana. Pri izboru programa, treba uzeti u obzir želje i mogućnosti svakog člana porodice.

Iako rafting na Tari može biti prilagođen svim nivoima iskustva, bitno je biti dobro pripremljen. Pre svega, obavezno se konsultujte sa organizatorima raftinga i izaberite deonicu koja odgovara vašim sposobnostima i željama. Ne zaboravite da ponesete odgovarajuću opremu – kupaći kostim, neklizajuću obuću i adekvatnu odeću. I naravno, ne zaboravite kameru kojom ćete zabeležiti sve te sjajne trenutke!

 

ZAŠTO JE RAFTING TAROM IDEALAN ZA PORODICE?

 

Rafting Tarom - porodični odmor i avantura za sve generacije

 

Rafting Tarom je prilika da porodica provede kvalitetno i ispunjeno vreme zajedno, daleko od svakodnevnih obaveza i tehnologije. Deca će naučiti mnogo toga o prirodi, o važnosti timskog rada i ličnom samopouzdanju, ali će i stvoriti uspomene koje će nositi u srcu celog života. Stariji članovi porodice mogu uživati u lepoti kanjona i reke, dok će se mlađima verovatno više svideti uzbuđenje i adrenalin.

Po završetku spusta, u našem kutku raja, bazen postaje vaše osvežavajuće utočište, dok vas obližnja plaža na obali Drine mami svojim mirnim pejzažima za potpuni odmor. Sportski entuzijasti? Na raspolaganju su vam odbojkaški i fudbalski tereni za prijateljske mečeve s najdražima. Dok mališani istražuju dečije igralište, roditelji mogu uživati i u trenucima opuštanja u našem prostranom zelenom dvorištu.

 

Rafting kamp Rajska rijeka hrana

 

Na kraju dana, umorni ali srećni, članovi porodice će se okupiti oko logorske vatre u kampu, prepričavajući svoje doživljaje i smejući se avanturama koje su preživeli. Bez obzira na godine, svi će se osećati mladima, povezanim kroz zajedničko iskustvo koje će se prepričavati godinama.

Za one koji žele više od same avanture na vodi, u ponudi i organizaciji našeg rafting centra Rajska rijeka pronaći ćete i dodatne aktivnosti, kao što su: zip line, jahanje konja, jeep safari, kanjoning, hiking…. Ove aktivnosti mogu upotpuniti odmor i pružiti dodatnu zabavu za celu porodicu.

 

BEZBEDNOST NA PRVOM MESTU

 

Bezbednost na prvom mestu

 

Iako je rafting zabavna i uzbudljiva aktivnost, bezbednost je uvek na prvom mestu. Naši Iskusni vodiči i skiperi će vam pružiti sve potrebne instrukcije i voditi računa o vašoj sigurnosti tokom celog spusta. Pre svake vožnje, bićete upoznati sa osnovnim pravilima ponašanja na vodi, a svaki učesnik će dobiti kompletnu opremu za rafting.

 

RAFTING TAROM – PREPUSTITE SE AVANTURI

 

Prepustite se avanturi

 

Rafting Tarom nije samo ekstremni sport. To je iskustvo koje povezuje, uči i ostavlja neizbrisive uspomene. Bilo da ste mladi avanturista željan adrenalinа, roditelj koji želi da svojoj deci pruži nezaboravnu avanturu ili stariji član porodice koji želi da uživa u lepoti prirode, Tara i rafting kamp Rajska Rijeka su pravo mesto za vas.

Pakujte kofere, pozovite porodicu i prepustite se avanturi koja će vas osvežiti i napuniti novom energijom!

Vidimo se na Tari!

Pozovite +387 66 930 940 ili nam pišite na info@rajskarijeka.com

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments