fbpx

Rafting Tarom je iskustvo koje se pamti

Kada je najbolje ići na rafting Tarom

Sigurno ste čuli da je rafting Tarom iskustvo koje se pamti i u kojem ćete posebno uživati. Spremite se za mnoštvo uzbuđenja koja slede i doživite nezaboravni rafting Tarom koji će vas ostaviti bez reči. Rafting Tarom avantura poslednjih godina posebno doživljava ekspanziju i postao je savršena prilika za potpuno stapanje sa prirodom.

Za beg od realnosti i svakodnevnih obaveza rafting Tarom pomoći će vam da zaboravite na sve jer je u pitanju aktivan odmor prepun iznenađenja i uzbuđenja. Da rafting Tarom bude i više od obične zabave na reci, upoznajte kamp Rajska rijeka koji će vam obezbediti nezaboravan odmor i učiniti sve da vaš ugođaj bude potpun i opuštajuć.

 

RAFTING TAROM

 

rafting Tarom

 

Rafting Tarom predstavlja vožnju čamcem na reci koji može izdržati do 12 osoba, a rafting kamp Rajska rijeka obezbediće vam kompletnu opremu za uzbudljivi rafting Tarom. Oprema podrazumeva neoprenska odela i čizme, kacigu i prsluk za spasavanje, a sa vama u avanturu ići će i licencirani skiper koji savršeno poznaje magičnu reku Taru.

Kamp Rajska rijeka nalazi se na samoj obali Drine i predstavlja pravu malu oazu mira i uživanja gde ćete se u potpunosti stopiti sa prirodom. Ceo kamp sagrađen je od prirodnih materijala sa obližnje planine Vučevo, što će vam dočarati kompletan ugođaj i priuštiti vam neodoljive trenutke koji nemaju cenu. Mir, tišina i isključivo zvuk prirode je upravo ono što će da godi vašem umu nakon napornog dana.

Pored aktivnog odmora i opuštajućih trenutaka, u kampu Rajska rijeka očekuje vas prijatno večernje druženje sa drugim posetiocima kampa i to uz muziku, vino i vatru. Pored aktivnog odmora, uživaćete u opuštenoj atmosferi koja vas očekuje u kampu Rajska rijeka.

Sve je osmišljeno u cilju potpunog uživanja i avanture kojoj ćete se uvek rado vraćati kako biste doživeli svu lepotu i magiju prirode koja leči um i telo. Stopićete se sa prirodom u potpunosti, posebno kada je reć o hrani, ona će vas tek posebno oduševiti. Svako jelo pripremljeno je od najsvežijih namirnica iz obližnjeg domaćinstva, zato budite sigurni da vas očekuje prava eksplozija ukusa.

Kamp Rajska rijeka potrudio se da vam priušti najbolje trenutke koje ćete zauvek pamtiti, a sa posebnom željom da im se uvek rado vratite, tu su i posebne pogodnosti za sve avanturiste koji žele da iskuse rafting Tarom i druge aktivnosti.

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments