fbpx

Rafting na Tari za prave ljubitelje prirode

Rafting na Tari za prave ljubitelje prirode

Rafting na Tari je idealan za prave ljubitelje prirode koji žele da iskuse ovu nesvakidašnju avanturu i dožive avanturu koju ostavlja bez daha. Ukoliko žudite za prirodnim lepotama i visokim adrenalin, rafting na Tari čini se kao sjajna prilika da se dobro zabavite i uživate sa vašim prijateljima. Rafting na Tari je avantura na reci koja budi visok nivo adrenalina i pruža osećaj slobode za kojim svi žudimo.

Često se dešava da smo preokupirani obavezama i želimo da pobegnemo od obaveza barem na jedan vikend, zato odaberite rafting na Tari, kao odličnu priliku za aktivan odmor u prirodi. Svima je poznato da priroda budi sva čula, a u kombinaciji sa raftingom biće ovo zaista posebno iskustvo, zato je ovo prilika koja se ne propušta.

 

RAFTING NA TARI

 

Rafting na Tari
Rafting na Tari

 

Rafting na Tari predstavlja uzbudljivu vožnju čamcem na reci uz kompletnu opremu koja podrazumeva neoprensko odelo, čizme, kacigu i prsluk za spasavanje koja će vas zaštititi od hladnoće i drugih uticaja prirode. Ovo je avantura za koju možete okupiti svoju ekipu i doživeti trenutke za pamćenje. Možda se pitate zašto da se odlučite baš za rafting na Tari?

Magična reka Tara duga je 146 kilometara i ima oko 20 veoma atraktivnih brzaka i to na poslednjih 18 kilometara reke. Po međunarodnoj skali kategorizacije reka, reka Tara dobila je ocenu 4a po stepenu aktivnosti za rafting, što je čini jednom od najatraktivnijih reka u celom svetu.

Često možete videti avanturiste iz celog sveta koji dolaze da dožive rafting na Tari, kako bi osetili sve moći reke Tare koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Netaknuta priroda koja okružuje reku Taru pružiće vam potpunu regeneraciju uma i tela, zbog čega smo sigurni da ćete se nakon ove avanture osećati mnogo bolje.

Autentični predeli nacionalnih parkova Durmitor i Sutjeska koji okružuju reku i naš kamp Rajska rijeka, doprineće tome da doživite i iskusite sve čarolije kanjona Tare na vrlo jedinstven način. U našem kampu Rajska rijeka dočekaće vas ljubazno osoblje koje želi da vam dočara svaki delić ovog raja koji nam je priroda pružila.

Očekuje vas udoban smeštaj, kompletna oprema i iskusni skiper koji će poći u avanturu rafting na Tari sa vama. Pored toga, uživaćete u večernjem druženju uz muziku i vino sa ostalim posetiocima kampa koji dele ista interesovanja kao i vi.

 

 

KADA JE NAJBOLJE ICI NA RAFTING TAROM

 

kada je najbolje ici na rafting Tarom

 

Za sve koje interesuje kada je najbolje ići na rafting Tarom, mi kažemo da je svaki trenutak idealan za ovako ozbudljivu avanturu. Imajući na umu da je sezona za rafting Tarom od aprila pa sve do oktobra, svaki period je pogodan za raftin na Tari. Oni koji žele da dožive veće uzbuđenje i vrlo visok adrenalin, proleće je sjajan period za sve koji imaju više iskustva, dok su leto i jesen odličan period za one koji će rafting na Tari doživeti po prvi put.

Kad god da poželite da iskusite rafting Tarom, kamp Rajska rijeka je tu ga vam ovu avanturu učini maksimalno prijatnom. Ne propustite jedinstvenu priliku da doživite rafting na Tari koji će probuditi vaša čula i pružiti vam i više od obične avanture koju ćete dugo pamtiti. Naš kamp Rajska rijeka vas sa zadovoljstvom očekuje kako bi vam priuštio nezaboravan vikend u prirodi!

 

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments