fbpx

Rafting Tarom – avantura u ritmu prirode

Rafting Tarom - avantura u ritmu prirode

Rafting Tarom – avantura u ritmu prirode i Vaš kamp Rajska rijeka Vam žele dobodošlicu!

Dobrodošli ste na reku Taru, najlepši dragulj među svetskim rekama, koja u svojoj divljoj lepoti skriva jednu od najuzbudljivijih aktivnosti koju možete doživeti – rafting. Dozvolite da vas povedemo na putovanje na kome ćete se prepustiti ritmu prirode i doživeti nezaboravno iskustvo koje se ne zaboravlja nikada.

Prva stvar koja će vas očarati pri dolasku na rafting Tarom i u naš kamp je sama lepota okoline. Grandiozne planine, bujne i bajkovite zelene šume, livade i pašnjaci, očaravajuća smaragdna boja, kristalno čiste i pitke vode, sve to zajedno stvara imponzantnu scenu koja ostavlja bez daha. Osetićete kako se ritam vašeg srca usklađuje sa ritmom prirode, a vaše telo i duh se opuštaju i prepuštaju miru i harmoniji.

 

Rafting Tarom - avantura u ritmu prirode

 

Rafting Tarom se svrstava u najuzbudljivije svetske rafting avanture. Od mirnih delova reke do divljih brzaka, reka Tara nudi izazove za sve nivoe iskustva raftera. Početnici će, možda, više uživati u mirnijim delovima njenog toka, gde mogu da se opuste i uživaju u neverovatnom pejzažu, dok će iskusniji rafteri pronaći željeni adrenalinski udar u moćnim bukovima, kojih na Tari ima u izobilju.

Naši skiperi su tu da vam pruže sigurno i uzbudljivo iskustvo. Puni entuzijazma i ljubavi prema ovoj neobuzdanoj i veličanstvenoj reci, oni su vešti u navigaciji kroz brzake i stručni u prenošenju svoga znanja. Sa njima ćete naučiti kako da se ponašate tokom spusta, kako da sledite instrukcije dok se nalazite na čamcu, kako da se uskladite sa timom u čamcu i, najvažnije, kako da poštujete i čuvate ovu prelepu reku.

 

Rafting Tarom - avantura u ritmu prirode

 

Rafting Tarom avanture variraju u zavisnosti od rute, vodostaja, doba godine i vremenskih uslova, ali sve imaju jednu zajedničku nit – avanturu u ritmu prirode. Nekada to znači otkrivanje tajnih vodopada skrivenih u šumama, divljenje retkim vrstama ptica ili jednostavno uživanje u hladnom osveženju koje pruža reka. Ali, to takođe znači i osluškivanje zvuka vode dok se borite sa brzacima, osećaj srca koje lupa dok jurite niz brzu planinsku reku i euforiju koja dolazi kada savladate izazov.

Treba da znate da rafting Tarom nije samo priča o adrenalinskom doživljaju, već je to i priča o povezivanju sa prirodom. Na ovoj reci, moći ćete da osetite miris divlje šume, da vidite lepotu kristalnih, svetlucavih voda i da čujete pesmu hora ptica. Biće trenutaka kada ćete se osećati malim u odnosu na grandioznost pejzaža oko vas, ali to je samo podsećanje na to koliko je važno da poštujemo i čuvamo ovakva mesta za buduće generacije.

 

Rafting Tarom - avantura u ritmu prirode

 

Rafting Tarom nije samo sport ili hobi, to je avantura koja vas uči, izaziva i nadahnjuje. Prilika da osetite snagu prirode, da testirate svoje granice i stvorite uspomene koje će vam ostati za ceo život u najlepšem sećanju.

Dakle, kada se sledeći put nađete u potrazi za avanturom koja vas vodi duboko u ritam prirode, setite se reke Tare. Ona čeka da vam otkrije svoje brzake, svoje tajne i svoju lepotu. Bez obzira na vaše iskustvo, bez obzira na vašu fizičku spremnost, postoji rafting avantura na Tari koja čeka samo na vas.

 

ZAŠTO DA IZABERETE BAŠ NAS KAO DOMAĆINE ZA RAFTING TAROM

 

Rajska rijeka

 

Rafting kamp Rajska rijeka se svrstava u najbolje rafting kampove, a mnogi koji su na Tari boravili više puta, tvrde i da smo najbolji! Naš kamp je opremljen svim neophodnim licencama za organizaciju rafting tura, a profesionalni vodiči su sertifikovani od strane Internacionalne Rafting Federacije. Bezbednost i kvalitet su nam na prvom mestu.

Podjedanko nam je važno i da se dobro zabavite, osetite iskreno gostoprimstvo, toplinu i sreću što se po prvi put upoznajemo ili iznova družimo u ovom magičnom prirodnom okruženju, koje nam je darovano nekom nebeskom čarolijom.

 

Rajska rijeka

Ako sanjate o aktivnom odmoru u srcu netaknute prirode, Rajska rijeka je pravo mesto za vas. Uz naše iskusne, stručne skipere i vodiče, rafting Tarom postaće vaša omiljena avantura kojoj ćete se neprestano vraćati.

Osim raftinga, kamp Rajska rijeka pruža savršen ambijent za boravak gostiju. Sa prostranim smeštajem, autentičnom domaćom kuhinjom, bazenom i mnoštvom dodatnih sadržaja, kod nas ćete se osećati kao kod kuće.

Naši gosti su, po pravilu, pozitivni, vedri i nasmejani, tako da smo sigurni da ćete sklopiti nova prijateljstva i uživati u druženju. Uz najlepše muzičke hitove, koje u večernjim satima izvode bendovi uživo, možda ćete zajedno i zapevati ili zaigrati. Nazdravljaćete jedni drugima i, jednostavno, opušteno uživati u atmosferi.

 

Rajska rijeka

 

Otkrijte čaroliju Rajske rijeke i prepustite se prirodnim lepotama koje će vas osvojiti na prvi pogled.

Posetite naš sajt kako biste se upoznali sa celokupnom ponudom i iskoristili posebne popuste. Za sve dodatne informacije i rezervacije, slobodno nas kontaktirajte na +387 66 930 940 ili nam pišite na info@rajskarijeka.com

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments