fbpx

Rafting na Tari sa porodicom

Rafting na Tari sa porodicom

Ako ste ljubitelj adrenalinskih sportova i avantura ali ujedno volite i da provodite vreme sa vašom porodicom, onda je rafting na Tari sa porodicom avantura koju morate doživeti. Ne propustite uzbudljiv doživljaj koji će vam rafting na Tari priuštiti, a sigurni smo da će ovo biti zaista nezaboravno iskustvo za celu porodicu.

Provedite vreme zajedno, dobro se zabavite i odaberite kamp koji će vas ugostiti na poseban i pravi domaćinski način. U našem kampu Rajska rijeka osetićete se posebno i opuštajuće, a takođe vas u kampu očekuje i sve što vam je ptorebno za rafting na Tari.

 

ZAŠTO JE TARA RAFTING DOBAR ZA CELU PORODICU?

 

Rafting na Tari

 

Pitate se zašto je rafting dobar za celu porodicu? Iskustvo rafting sa sobom nosi zabavu, užitak ali i adrenalin, pa možda u nekim momentima i strah. Zbog toga je ovo veoma popularna aktivnost za prevazilaženje strahova, da iz njih izađemo kao pobednici i tako ojačamo svoje samopouzdanje. A šta je bolje od činjenice da smo u svemu tome zajedno sa svojom porodicom, koja nam pri tom pruža podršku i mami osmeh na licu?

Prilikom avanture Tara rafting potrebno opustiti se i pratiti celu ekipu u čamcu. Sa vama u avanturu ide iskusni skiper koji savršeno poznaje svaki delić reke Tare i koji će upravljati čamcem. Cela porodica će uživati, dobro se zabaviti i kvalitetno namsejati jer je ovo avantura koja svakako mami osmeh na lice.

Rafting je doživljaj koji će ostati kao jedna posebna porodična uspomena, jer nema mnogo roditelja i dece koji se odlučuju da izađu iz zone komfora, da se prepuste uživanju u prirodi, boravku u kampu, opuštenoj zabavi i druženju sa ljudima koji se na tom mestu zateknu. Pored toga, stvorićete neverovatne fotografije koje će vas uvek rado sećati na ovakvo porodično iskustvo.

 

DECA I RAFTING NA TARI

 

 

Dakle, kada su deca i rafting na Tari u pitanju, bezbednost je na prvom mestu. Posebno ako su u pitanju manja deca. Zbog toga je neophodno kontaktirati rafting kamp ili klub i raspitati se za koji su uzrast njihovi programi.

Ako želite da avantura bude mirnija, onda treba da birate letnje i jesenje mesece, kada reka više nije toliko “divlja” kao početkom godine. Obavezno bi trebalo da odaberete kamp koji ima vrhunsku opremu, u kojoj će vašoj deci biti prijatno i u kojoj će bezbrižno moći da uživaju na vodi.

Nije na odmet dodati i da deca nakon rafting mogu da se igraju u prirodi, ali i da jašu konje, da se  voze zip lajnom. Doživljaj koji će rado prepričavati!

Za sve detalje nas pozovite +387 66 930 940 ili nam pišite  info@rajskarijeka.com.

 

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments