fbpx

Nezaboravna vikend avantura – Rafting na Tari

Za potpun ugođaj i opuštanje u svakom smislu potrebna vam je nezaboravna vikend avantura i rafting na Tari koji će probuditi sva vaša čula. Ako tragate za dozom adrenalina i opuštanjem u očaravajućim predelima Tare, ovo je avantura koja će sigurno probuditi ono najbolje u vama.

Rafting Tarom aranžmani

RAFTING TARA

 Rafting Tara je prilika da se stopite sa prirodom u svakom smislu. Nećete doživeti samo običnu avanturu, doživećete mnogo više od toga.

Pored svoje smaragdno plavo zelene boje i nestvarno lepih predela, Tara je jedna od najvećih reka koja predstavlja najveći prirodni rezervat pitke vode u Evropi. Prirodno dno ove reke je od kamena, bez ikakvih biljaka, zbog čega ne zahteva nikakvo dodatno čišćenje i zaista je neverovatnog ukusa.  

Kanjon reke Tare je nešto najbolje što priroda nudi u ovom delu Evrope i zahvaljujući raftingu upoznaćete ga na pravi način. Njegova dužina je stotinu kilometara i dubine je 1.3km, što ga čini drugim u svetu nakon reke Kolorado. Ovo je deo reke koji je prava atrakcija od proleća do kasne jeseni, kada je najbolji period za rafting. Kanjon Tare, poznatiji i kao suza Evrope, zaista priča prelepu priču staru vekovima, ali tu priču najbolje ćete razumeti ukoliko doživite aktivnost poput raftinga.

rafting centar tara

RAFTING CENTAR TARA

Da bi vaša avantura bila potpuna, važno je da pronađete rafting centar na Tari koji će učiniti vašu priču savršenom. Za uzbudljiv vikend i posebne vibracije, pozivamo vas u naš kamp Rajska rijeka. Zahvaljujući atraktivnoj lokaciji, na samoj obali Drine, predstavljamo pravu oazu mira i lepote.

Budite sigurni da ćete nakon jedne posete našeg kampa i uživanju u našim čarolijama zavoleti ovu vrstu zabave i da ćete postati naši redovni gosti. Prijaće vam naša domaćinska atmosfera, prijateljski ambijent i uvek kvalitetna zabava. Naš smeštaj je rađen sa ljubavlju, kako bi vam dočarao prave lepote prirode i kako biste se potpuno stopili sa okolinom koja nas okružuje. Tokom večeri vas očekuje druženje, smeh i dobra muzika zajedno sa svim posetiocima našeg kampa.

Ono što je najvažnije, obezbedićemo vam najkvalitetniju opremu za rafting kako bi vaša avantura bila kompletna i sigurna.

upozntajte taru na pravi nacin

UPOZNAJTE TARU NA PRAVI NAČIN UZ RAFTING NA TARI

Svi dobro znamo kakve lepote Tara nudi, posebno kada je u pitanju početak godine pa sve do kasne jeseni. Rafting u ovom periodu godine je najlepši, a ukoliko ste iskusni u ovom ekstremnom sportu, proleće je idealan period za vas.

Ukoliko ste ipak, novi u ovoj aktivnosti, uživaćete u raftingu Tarom u julu pa sve do jeseni. Proći ćete pored prelepih vodopada, uzbudljivih brzaka, i uživati u prozirnoj vodi koja će vam pružiti fantastične prizore ispod vode, ali i pravo osveženje sa obzirom da je voda celim svojim tokom za piće.

Ponekada je lepše putovanje u inostranstvo zameniti upoznavanjem sa našim najlepšim predelima koje priroda daje, posebno kada je reč o Tari. Vaša nezaboravna vikend avantura biće potpuna ukoliko se odlučite za uzbudljiv rafting Tarom koje će vam pružiti pravi adrenalinski naboj.

Kamp Rajska rijeka vam garantuje nezaboravan vikend i trenutke koji će vam zauvek ostati urezani u sećanju.