fbpx

Nezaboravan rafting na Tari za celu ekipu

rafting tarom

Doživite nezaboravan rafting na Tari koji će biti sjajna zabava za celu ekipu i prilika da uživate u prirodi na malo drugačiji način. Osetite sve moći prirode koje nam ona nesebično daje i ne propustite avanturu kakvu do sada niste doživeli. U našem kampu Rajska rijeka rafting na Tari biće potpuno drugačije iskustvo i ugođaj kakav ćete zauvek pamtiti. Rafting na Tari predstavlja zabavu na reci i spada u ekstremnije sportove za koji vam je potrebna kompletna oprema, a koju ćete dobiti u našem kampu.

Oprema podrazumeva neoprensko odelo, neoprenske čizme, kacigu i prsluk za spasavanje, a pored opreme obezbedićemo vam i iskusnog skipera koji će poći u avanturu sa vama i koji savršeno poznaje svaki delić reke Tare. Uživaćete u prirodnim čarolijama koje ćete videti tokom raftinga na Tari, a vodopadi samo su deo onoga što vas očekuje tokom rafting avanture.

 

RAFTING NA TARI

 

rafting na tari

 

Rafting na Tari je avantura koju morate barem jednom doživeti da biste razumeli o čemu je reč i koliko je ova avantura zapravo jedinstvena. Pobedite svoje strahove, pobedite sebe i upustite se u rafting na Tari avanturu koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Doživećete potpuno nove osećaje, osećanja će biti pomešana, što je odlična uvertira za visok nivo adrenalina. Ako ste adrenalinski zavisnik ovo je savršena avantura za vas. Čak i da niste, mi smo sigurni da vas očekuje mnoštvo iznenađenja, kao i da će rafting na Tari postati vaša redovna aktivnost.

Priuštite sebi i prijateljima avanturu za pamćenje, a mi smo sigurni da ćete se uvek rado vraćati magičnoj Tari koja predstavlja suzu Evrope . Osetite jedinstveni spoj prirode i avanture koja se nikada ne zaboravlja, posebno kada u avanturu krećete sa prijateljima.

Znajući da rafting avantura ima niz benefita za svakog pojedinca, rafting na Tari pružiće vam priliku da se kvalitetno odmorite i stopite sa prirodom na poseban način. Oslušnite njene melodije i uživajte u nestvarno lepim predelima koje ćete posetiti i kojih ćete se uvek rado sećati. U našem kampu Rajska rijeka očekuje vas prijatno druženje sa ostalim posetiocima kampa, preukusna klopa i najbolji rafting na Tari koji ne smete propustiti.

 

KADA JE NAJBOLJE ICI NA RAFTING TAROM

 

Na pitanje kada je najbolje ići na rafting Tarom, naš odgovor je da je svaki trenutak idealan za ovu uzbudljivu avanturu. Sezona za rafting na Tari počinje u proleće i završava se u jesen, a razlika u periodima je to što je u proleće reka dosta brža i dinamičnija, dok je reka u toku leta i jeseni mirnija i prijatnija za uživanje. Naš prelepi kamp Rajska rijeka naalzi se na samoj obali Drine i sa nestrpljenjem vas iščekujemo kako bi zajedno uživali u avanturi rafting na Tari ali i u svim drugim prirodnim lepotama koje okružuju naš kamp.

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments