fbpx

Magičan rafting rekom Tarom

Ne propustite priliku da doživite magičan rafting rekom Tarom koji će vam pružiti i više od obične zabave. Ukoliko ste po prirodi avanturista i uživate u visokom adrenalinu, rafting rekom Tarom je sve što vam je potrebno za pravo uzbuđenje. Rafting Tarom je jedna od najuzbudljivijih aktivnosti na vodi koja je poslednjih godina postala izuzetno interesantna avantura za sve one koji su željni dobrog provoda i upoznavanja prirode na malo drugačiji način.

 

Rafting Tarom
Rafting Tarom

 

Rafting Tarom je odlična prilika da pobegnete od svakodnevnih obaveza, osvežite svoju rutinu i priuštite sebi zabavu kakvu zaslužujete. Pozovite vaše prijatelje i prepustite se avanturi koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Ako ste planirali ove sezone da iskusite rafting rekom Tarom, ono što je važno prilikom organizacije ove avanture, jeste pažljivo odabrana ekipa, kao i kamp gde ćete se dobro zabaviti i koji će vam obezbediti kompletnu opremu.

Sezona za rafting Tarom počinje u proleće i traje sve do jeseni, a razlika u ovim periodima jeste brzina tok reke, koja je tokom proleća dosta brža jer se otapa sneg sa obližnjih planina. Letnji deo godine kao i jesen pružaju nešto mirniji rafting Tarom, što je idealno za one koji se po prvi put upuštaju u ovu avanturu. Tokom raftinga imaćete priliku da posetite najlepše vodopade koje je moguće videti samo uz magičan rafting rekom Tarom. Očekuje vas veliko uzbuđenje i prirodne lepote koje će vas ostaviti bez daha.

 

RAFTING TAROM KAMPOVI

 

Rafting Tara kampovi

 

Rafting Tarom kampovi potrudiće se da vam ovu avanturu maksimalno ulepšaju i učine je nezaboravnom, ali u našem kampu Rajska rijeka doživećete potpuno novi nivo uživanja i opuštanja. Rafting Tarom kampovi osmišljeni su u takvom cilju da vam maksimalno približe ovu avanturističku zabavu na reci i učine da se u potpunosti stopite sa prirodom.

Naš kamp Rajska rijeka pružiće vam prave hedonističke trenutke koji će biti ispraćeni prijatnim trenucima, smejanjem i adrenalinom za kojim svi žudimo. Kamp je smešten na samoj obali Drine i sagrađen je od isključivo prirodnih materijala kako bismo u potpunosti dočarali okruženje u kojem se nalazimo. Svako jelo kod nas priprema se od najsvežijih namirnica koje nabavljamo iz obližnjih domaćinstava, što znači da je svaki ukus nezaboravan.

Unutrašnjost smeštajnih jedinica je moderno opremljena i poseduje sve što vam je potrebno za odmor kod nas. Mnogi naši posetioci kažu da je noćenje kod nas nešto što se mora doživeti, zato već danas obezbedite svoje mesto u najlepšem rafting Tarom kampovi – Rajska rijeka.

 

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments