fbpx

Gde na avanturu u toku proleća?

Rafting Tarom

Ukoliko uveliko razmišljate gde na avanturu u toku proleća, mi ćemo vam otkriti čari reke Tare i njene moći u kojima možete uživati. Daleko od gradske gužve i vreve, pronađite malo vremena za sebe i prepustite se lepoti prirode i njenim čulima koja vas ovde očekuju.

Da li ste nekada isprobali rafting Tarom?

 

RAFTING TAROM

 

Rafting Tarom
Rafting Tarom

 

Rafting Tarom je jedno od najboljih avantura koje možete doživeti u svom životu. Ako volite ekstremnije sportove i avanture koje će podići vaš adrenalin, ovo je odlična prilika da se upoznate sa rekom Tarom na pravi način.

Proleće je najbolji period za ovo uzbudljivo iskustvo, i najčešće se preporučuje da u rano proleće idu oni koji već imaju iskustva sa raftingom. Oni koji će rafting iskusiti po prvi put, naša preporuka je da to bude nakon proleća, početak leta kada je vodostaj reke mirniji i pogodniji za početnike.

Rafting Tarom pružiće vam, ne samo avanturu već i priliku da upoznate nove ljude, pobedite svoje strahove i stvorite najlepše trenutke koje ćete zauvek pamtiti.

Pored toga, poznato je da voda pozitivno utiče na um i raspoloženje, zbog čega ćete se za ovog putovanja vratiti kao potpuno novi čovek, prepun pozitivne energije.

 

 

RAFTING TAROM ISKUSTVA

Rafting Tarom iskustva
Rafting Tarom iskustva

 

Rafting Tarom i iskustva koja možete doživeti su isključivo pozitivna a i sami ćete ih osetiti ukoliko se odlučite na ovako nešto. Uz naš kamp Rajska Rijeka možemo vam predstaviti ovu uzbudljivu avanturu na poseban način, uz naravno, svu neophodnu prateću opremu koja će vam biti potrebna tokom raftinga.

Naš kamp nalazi se nadomak reke Drine i nalazi se daleko od svega, što je savršena prilika za kvalitetan odmor bez buke. Prijaće vam tišina koja ovde nema cenu, zatim veoma svež vazduh kao i hrana koja je u kampu Rajska Rijeka isključivo domaća.

Priroda koja okružuje naš kamp je zaista očaravajuća i budite uvereni da će vas potpuno opustiti i učiniće da doživite pravo blagostanje i opuštanje vašeg uma i tela.

Pored neoprenske i ostale opreme za rafting, tu je i čamac pogodan za više ljudi, a sa vama će u avanturu poći naši sertifikovani i iskusni skiperi koji poznaju svaki delić reke i najbolje znaju u kom trenutku šta treba uraditi.

Dok raftingujete, uživaćete u nestvarnoj lepoti prirode i vodopadima, a ukoliko rafting ukombinujete sa još nekim od ponuđenih sportova, imaćete priliku da uživate u prirodi na poseban način. Tu su Hiking, Kanjoning, Zip line i Jeep safari koji su i te kako uzbudljivi i odlični da se isprobaju nakon raftinga Tarom.

Pozovite vaše prijatelje i zajedno se uputite ka našem kampu Rajska Rijeka i doživite trenutke koje nikada nećete zaboraviti. Dozvolite sebi nešto novo i nešto što svako treba doživeti barem jednom u životu.

 

 

Leave a Reply