fbpx

Rafting na Tari je odličan izbor za team building

prolecni rafting u aprilu i maju

Rafting na Tari je odličan izbor za team building jer pruža sjajnu priliku da se kao ekipa dobro zabavite i opustite u potpunosti. Sa obzirom da je svakome potreban predah od poslovnih obaveza, odaberite rafting na Tari i doživite nesvakidašnje iskustvo.

Mnoge uspešne kompanije odabrale su rafting na Tari kao proslavljanje uspeha sa kolegama i tako dali svima vetar u leđa na nove radne pobede i izazove koji slede. Neka vaša avantura za team building počne već ovog vikenda, nakon čega ćete se vratiti prepuni novih dešavanja i trenutaka koji se zauvek pamte.

 

RAFTING NA TARI

Rafting na Tari

 

Rafting na Tari postao je veoma popularan među firmama koje žele da svojim zaposlenima priušte dinamičan vikend u kojem će svako uživati.Za velike ljubitelje avanture ovo će biti pravi način da zadovolje svoje potrebe i dožive avanturu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Posebno zadovoljstvo obezbediće vam naš kamp Rajska rijeka koji se uvek iznova trudi da se svaki posetilac oseća posebno tokom boravka. Kamp se nalazi na samoj obali Drine, što pruža poseban ugođaj i priliku za pravo spajanje sa prirodom. Probudite svoja čula magičnim okruženjem koje nam priroda daje i prepustite se svim njenim lepotama.

Za sve goste spremili smo udoban i moderan smeštaj koji će zadovoljiti vaše potrebe. Ceo kamp Rajska rijeka sagrađen je od drveta sa obližnje planine kako biste se u potpunosti stopili sa okruženjem.

Za potpuni ugođaj, sva hrana iz ponude nabavlja se iz odližnjeg seoskog domaćinstva i zaista ima jedinstveni ukus. Nakon što završite rafting na Tari sa vašim kolegama, očekuje vas večernje uživanje uz vatru, muziku i vino. Upoznaćete nove ljude koji dele slična interesovanja kao i vi odakle se rađaju velika prijateljstva.

Kamp Rajska rijeka nudi i druge avanture pored raftinga na Tari, a to je Zip Line, Jeep safari i Hiking koji se mogu uklopiti uz rafting i učiniti da vaš vikend bude još uzbudljiviji.

Naveli smo nekoliko razloga zašto je rafting na Tari je odličan izbor za team building i zbog črga ga mnogi toplo preporučuju kao idealnu avanturu za celu firmu. Obezbedite smeštaj i termin kada vam odgovara i obradujte svoje zaposlene na zaista jedinstven način koji će ih sigurno osvežiti i oraspoložiti.

Vaš rafting kamp Rajska rijeka vas očekuje!

 

 

Leave a Reply