fbpx

Fantastičan spoj prirode i avanture – rafting na Tari

rafting tarom rafting tara avantura

Predstavljamo vam fantastičan spoj prirode i avanture  – rafting na Tari. Ako tragate za dozom adrenalina i opuštanjem u magičnim predelima Tare, ovo je avantura koja će probuditi ono najbolje u vama. Svakome je potreban beg  od realnosti i opuštanje u prirodnom ambijentu, zato odaberite nešto nesvakidašnje – rafting na Tari.

 

RAFTING NA TARI

Tara rafting

Rafting na Tari predstavlja nesvakidašnju priliku da se stopite sa prirodom u svakom smislu. Nećete doživeti samo običnu avanturu, doživećete i mnogo više od toga. Zahvaljujući mogućnostima reke Tare, rafting na Tari je definitivno najuzbudljivija aktivnost i pruža jedinstvenu avanturu u kojoj možete uživati zajedno sa vašim prijateljima.

Avantura koju će vam priušititi rafting je prilika da se povežete sa prirodom na jedinstven način, iskusite sve lepote reke, svaku uvalu i brzake, a poseban utisak ostaviće kristalno čista voda reke Tare koja je toliko čista da se može piti.

Za uzbidljivi rafting na Tari biće vam potreban rafting kamp kako biste potpuno uživali i obezbedili sebi kompletnu opremu za rafting. Naš kamp Rajska rijeka predstavlja jedan od najlepših kampova koji se naalzi u Foči i priuštiće vam nezaboravan vikend. Očekuje vas topla, domaćinska atmosfera kao i prijatno druženje sa ostalim posetiocima. Rafting kamp Rajska rijeka poseduje i svoje iskusne i licencirane skipere sa kojima ćete ići u avanturu i koji savršeno poznaju reku Taru.

Uživaćete, kako u avanturi i adrenalinu, tako i u magičnim predelima koje ćete videti tokom raftinga. Rafting na Tari je upravo ono što vam je potrebno kada ste željni mira, tišine i prirode koja će vas potpuno oporaviti i opustiti. Biće to novo iskustvo koje će vam podići adrenalin i koji će vam obezbediti da se ponovo dobro osećate u svom telu.

Uživajte u čaroliji prirode i osetite lepotu koja budi sva čula. Rafting na Tari vas očekuje, a kamp Rajska rijeka će vas sa zadovoljstvom ugostiti.

Ono što je sigurno, jeste da ćete poželeti ponovo da se vratite kod nas i doživite ovo nesvakidašnje, uzbudljivo iskustvo.

 

 

 

 

 

Leave a Reply