fbpx

Rafting kamp

Upoznajte se sa našim kampom
Rafting kamp

Naša Rajska Rijeka

Kamp nije samo mesto gde treba prenoćiti. Kamp je produženi doživljaj prirode koji ste upravo osetili. Kada se vratite izmoreni posle višečasovnog veslanja, prepuni utisaka i zadovoljstva, potrebno je da imate miran, prirodni ambijent koji će Vas svojom toplinom potpuno razoružati i naterati Vas da ostanete duže nego što ste planirali. Naša Rajska rijeka je upravo takvo mesto! Iako smo svesni da odluku o tome gde ćete ići na rafting donosite isključivo Vi, ipak želimo da istaknemo nekoliko činjenica o našem kampu koje bi trebalo bar da uzmete u razmatranje prilikom odlučivanja, naročito za sve Vas koji nas još uvek niste posetili.

Vrhunski profesionalci

Naši skiperi

Oni su vrhunski profesionalci koji su prošli svu neophodnu obuku i poseduju sertifikat Internacionalne Rafting Federacije – IRF. Znalci su u svom poslu i učiniće Vaš spust maksimalno bezbednim i zabavnim. Najčešće su odrasli uz Taru i Drinu i odlično poznaju svaki predeo, brzak, uvalu ili vodopad, tako da su i jedinstveni vodiči kroz avanturu i zahvaljujući njima ništa Vam neće promaći što je vredno da se vidi ili fotografiše. Uz njih ćete na vrlo zanimljiv i neobičan način doživeti nezaboravne trenutke tokom raftinga i sasvim neobjašnjiva osećanja koja variraju od adrenalinske euforije do apsolutne smirenosti.

Gde Drina nastaje

Kamp se nalazi na samoj obali Drine, nedaleko od njenog nastanka. Par metara iznad kampa spajaju se Tara i Piva praveći Drinu.

Blizu civilizacije

Najbliži aerodromi su u Sarajevu, Mostaru i Podgorici. Kamp je udaljen 23 km od Foče i 2 km od Šćepan polja, graničnog prelaza sa Crnom Gorom.

Idealno za rafting

Kamp Rajska Rijeka se nalazi na idealnoj lokaciji za rafting – poslednjih 15 km toka Tare, što je ujedno i najatraktivniji deo.

Autentična rustičnost kampa

Kompleks kampa napravljen je ručno od drveta sa Vučeva, planine koja se nadvija nad kampom, na temeljima stare austrougarske kasarne.

Rafting vođe

Naši skiperi su vrhunski profesionalci koji su prošli svu neophodnu obuku i poseduju sertifikat Internacionalne Rafting Federacije – IRF.

Jedinstvena lokacija

Rajska rijeka je okružena planinama: Vučevo, Vukuša, Zlatni bor, Maglić, Volujak, Zelengora, Durmitor, Ljubišnja, i čak tri kanjona: Tare, Pive i Drine.

Za sva vaša čula

Naš kamp

Mi smo ga sagradili za Vas i potpuno ga prilagodili Vašim potrebama. U okviru kompleksa se nalazi smeštaj sa sobama različitih kategorija. Hrana u restoranu je odlična, sa menijima koji se prilagođavaju svim tipovima ishrane. U okviru restorana je i bar koji se u večernjim satima pretvara u klub, što je fantastična prilika za druženje, upoznavanje i opuštanje uz degustaciju domaćih proizvoda. Naši gosti najviše vole da provode vreme pokraj ognjišta, koje se nalazi u centralnom delu restorana, tako da je vrlo često u večernjim satima potrebno doći malo ranije kako bi se zauzelo mesto, jer je ugođaj fenomenalan – vatra pucketa, plamen se poigrava, a toplota prija, jer su večeri kod nas uvek sveže.

Jedinstvena lokacija

Naša reka

Naš kamp se nalazi na Drini. Drina je naša reka. Međutim, mesto gde Drina nastaje od Tare i Pive je svega nekoliko kilometara od nas, tako da je naša lokacija po tome specifična, što pored Drine imamo još dve prelepe reke u blizini. Zaista, ne zna se koja je lepša od koje, a u to se morate uveriti i lično. Inače, Rajska rijeka se nalazi na idealnoj lokaciji za rafting – poslednjih 15 km toka Tare, što je ujedno i najatraktivniji deo. Kamp ima svoju plažu koja je u letnjim mesecima prepuna. Prilaz je šljunkovit, a samo možete da zamislite koliko prija studena Drina kada temperature vazduha prelaze 30 stepeni.

0+
rafting tura
0
team building-a
0%
WiFi pokrivenost u kampu
0
kanjona blizu kampa
Svetski poznate destinacije

Naša okolina

Planina Jahorina se nalazi na 84 km, a Žabljak na 76 km udaljenosti od kampa. Brojne turističke atrakcije se nalaze u neposrednoj blizini kampa, kao što su peščane piramide u Foči, koje predstavljaju jedinstven fenomen u svetu, stari grad Višegrad sa svojim grandioznim mostom, ali i prelepo Jadransko more. Grandiozno Pivsko jezero, Nacionalni park Sutjeska, brojni lokaliteti u obližnjim gradovima i naravno, neprevaziđeni Durmitor koji možete u potpunosti doživeti kroz našu jeep safari turu. U našoj ponudi je i zip line preko Pivskog jezera za one najsmelije ljubitelje prirode. Svako ko je probao zip line je bio potpuno zaprepašćen lepotom prizora Pivskog jezera iz tzv. ptičije perspektive.

Raj za rafting

Naš adut

Rafting centar Rajska rijeka, kao oaza za prave zaljubljenike u prirodu, nudi različite rafting aranžmane na najatraktivnijem delu reke Tare u dužini od 23 km, ali i u dužini od 90 km, celim plovnim delom reke. Naše dugogodišnje iskustvo u vođenju i organizovanju rafting tura, dovelo nas je na sam vrh liste rafting kampova u okolini. Naši skiperi su prepoznatljivog duha, a pošto nam se posetioci uvek vraćaju, dogodovštine i anegdote sa čamca se prepričavaju iz godine u godinu. Opremljeni smo najsavremenijom rafting opremom, tako da kada dolazite treba da ponesete samo dobro raspoloženje i eventualno telefon sa kamerom da poneki trenutak i zabeležite za uspomenu.

Rafting kamp Rajska Rijeka

Zašto da odaberete rafting kamp Rajska Rijeka?

Ukoliko tražite nezaboravne trenutke i neponovljive dane u prirodi ispunjene druženjem, uzbuđenjem i dobrom energijom, sa nama ste na pravom ste putu da sve to doživite. Vrlo je verovatno da ćete postati naši stalni gosti, jer Rajska Rijeka je mnogo više od rafting kampa.

  • Autentično rustičan, a moderan ambijent
  • Povoljna i raznovrsna ponuda aranžmana
  • Uslužan tim profesionalaca
  • Srdačna i gostoljubiva atmosfera

Da li ste zainteresovani za rafting?

Ne propustite priliku da se sjajno provedete i doživite nestvarno iskustvo u potpuno netaknutoj prirodi!