fbpx

Rafting kamp Rajska rijeka – Vaš dom daleko od doma

Rafting kamp Rajska rijeka – Vaš dom daleko od doma

Svako putovanje nosi sa sobom obećanje i miris novih avantura, upoznavanja različitih kultura, lokalnih običaja i prirodnih lepota. Među brojnim mestima koja zaslužuju pažnju, a nisu vam nedostižna ni predaleko udaljena, jedno se posebno izdvaja svojom autentičnošću i šarmom – rafting kamp Rajska rijeka. Kao oaza mira, avanture i prirodnih čuda, ovaj kamp daruje nezaboravna iskustva i uspomene koje će vam se zauvek urezati u sećanje.

Iako smo gotovo stoprocentno sigurni da znate odgovor na pitanje gde se nalazi ovaj raj na zemlji, nije zgoreg da ponovimo.

Rafting kamp Rajska rijeka smešten je na savršenom mestu za rafting avanturiste – poslednjih 15 km reke Tare, deo koji mnogi smatraju najuzbudljivijim. Kamp se ušuškao tik uz Drinu, blizu mesta gde ona započinje svoj tok. Samo nekoliko koraka naviše od kampa, Tara i Piva se spajaju i formiraju reku Drinu.

Ako dolazite avionom, najpogodniji aerodromi su u Sarajevu, Mostaru i Podgorici. Od kampa do Foče je svega 23 km, dok je granični prelaz sa Crnom Gorom, Šćepan polje, udaljen samo 2 km.

Okružen bujnom, netaknutom prirodom i planinskim masivima, kamp je idealno mesto za sve one željne bega od gradske vreve i svakodnevnog stresa.

 

Rafting kamp Rajska rijeka – Vaš dom daleko od doma

 

Neka vas ne zavara reč kamp. Iako je reč o kampu, smeštaj u Rajskoj rijeci čak ni ne podseća na klasično kampovanje. Drveni brvnare – bungalovi, kao i komforne sobe sa sopstvenim kupatilima i svim neophodnim sadržajima, omogućavaju da se osećate kao kod kuće, dok vas prozori svakodnevno pozdravljaju sa prelepim prizorima prirode.

Jedan od najvećih aduta kampa Rajska rijeka je domaća kuhinja. Sveže pripremljena hrana, bazirana na lokalnim proizvodima i tradicionalnim receptima i načinima pripreme, donosi autentične ukuse ovog kraja. Bilo da je reč o pečenoj pastrmci, jagnjetini ispod sača ili domaćem kajmaku i siru, svaki obrok je prilika da se upustite u najlepšu gastronomsku avanturu.

 

Rafting kamp Rajska rijeka – Vaš dom daleko od doma

 

Kao što mu ime sugeriše, kamp Rajska rijka je prvenstveno namenjen ljubiteljima raftinga. Tara je reka koja pruža različite nivoe izazova i težine raftinga, što je čini savršenim mestom za sve – od početnika do iskusnih avanturista. Pod stručnim nadzorom i vođstvom licenciranih skipera, bezbedno ćete se spustiti divljom rekom, osećajući istovremeno adrenalin i divljenje prema prirodi koja vas okružuje.

Pored raftinga, kamp nudi niz drugih aktivnosti za sve uzraste. Planinarenje, ribolov, vožnja biciklom ili kvadom, jeep safari, jahanje konja, kanjonig ili jednostavno opuštanje na obali reke ili pored bazena – svako će pronaći nešto što mu odgovara. Deca mogu uživati u igri na igralištu, dok se odrasli mogu opustiti uz knjigu ili užiavti u prijatnim razgovorima uz logorsku vatru.

 

Rafting Tarom - avantura u ritmu prirode

 

Provedite vreme sa lokalnim stanovništvom i upoznajte se sa običajima, tradicijom i životnim pričama ovog podneblja. Veče uz narodnu muziku, priče o prošlim vremenima i plesovi koji se prenose sa generacije na generaciju pružiće vam priliku da zaronite dublje u dušu ovog kraja.

Nakon dana ispunjenog avanturama, nema ništa lepše nego leći u udobnu postelju i slušati šum reke. Međutim, pre nego što to uradite, pogledajte nebo. Bez gradske svetlosti i zagađenja, zvezde sjaje svom snagom, pružajući vam priliku da uživate u nebeskom spektaklu.

Jedan od prioriteta kampa Rajska rijeka je očuvanje prirode i promovisanje ekološke svesti. Reciklaža, upotreba obnovljivih izvora energije i minimalni otpad samo su neki od načina na koje kamp doprinosi očuvanju okoline.

 

Rajska rijeka

 

U kampu Rajska rijeka ćete upoznati ljude iz različitih krajeva sveta. Povezivanje kroz zajedničke avanture i iskustva često rezultira trajnim prijateljstvima. Ovo je mesto gde ćete pronaći istomišljenike i gde će se rađati uspomene koje ćete nositi sa sobom zauvek.

I na kraju, ne zaboravite da udahnete duboko i jednostavno uživate. Ovo je vaša prilika da se isključite od svakodnevnice, napunite baterije i vratite se kući osveženi i inspirisani.

Rafting kamp Rajska rijeka nije samo mesto za odmor – to je iskustvo koje menja život.

Pozovite +387 66 930 940 i upustite se u avanturu koja čeka iza ugla – Rajska rijeka vas poziva da je otkrijete!

Dobro nam došli!

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments