fbpx

Koji je najlepši mesec za rafting?

Septembar – najlepši mesec za rafting

Septembar je pred nama a sezona godišnjih odmora još uvek traje.  Da li ste znali da je upravo mesec septembar najlepši mesec za rafting?

AVANTURA ZA LJUBITELJE PRIRODE

Ova uzbudljiva avantura je definitvno za istinske ljubitelje prirode ali s obzirom da je vodostaj reke u septembru manji, biva pogodan i za decu i za starije, pa se tako pruža prilika da i ova grupa ljudi bude deo ove fantastične priče. Svakako, za rafting se dobija najbolja oprema i usluge profesionalnih skipera sa svim potrebnim sertifikatima, kako bi vaša poseta protekla u najboljem mogućem redu. Zanimljivo je da je poslednjih 18 kilometara reke Tare i najuzbudljiviji deo za rafting, na kome se nalazi naš kamp.

Kad smo već kod zanimljivih i lepih stvari, ne možemo a da ne istaknemo lepotu koju nam donosi mesec septembar – promene u godišnjem dobu i čarobne boje prirode koje se menjaju iz dana u dan. Doživite magiju prirode – spoj raftinga i planine u savršeno vreme.

Dani su i dalje topli i izuzetno pogodni za rafting dok su noći sveže i savršene za kvalitetan san. Kamp Rajska Rijeka, pored organizovanih tura za rafting, takođe organizuje druženja uz vatru i muziku uživo pa tako imate organizovana dešavanja i noću a ne samo danju!

KAMP RAJSKA RIJEKA I PONUDA KOJA SE NE ODBIJA

Pored široko popularnog raftinga, kamp Rajska Rijeka specijalizovana je i za:

Iskoristite nesvakidašnju priliku da iskusite rafting na Tari ili neko drugo dešavanje koje organizujemo svih 7 dana u nedelji, a naš kamp je pripremio ponudu koja se ne odbija: 15% popusta kao i  gratis noćenje!

Za bilo koji rezervisan aranžman radnim danima dobijate popust od 15% i GRATIS noćenje!

Sve ponude možete pogledati ovde.

Iskoristite priliku da uhvatite poslednje dane rezervisane za odmor, pobegnete od gradske buke i stresa i doživite prirodu na potpuno drugačiji način.

Više informacija možete dobiti i pozivom na +387 66 930 940