fbpx

Kada je najbolje ići na rafting Tarom?

Tara rafting za nezaboravan vikend u prirodi

Imajući na umu činjenicu da je rafting postao sve popularnija aktivnost koja sve više ljudi interesuje, postavlja se glavno pitanje, kada je najbolje ići na rafting Tarom? Koji je period najpovoljniji za ovakvu vrstu zabave, s’ obzirom da je u pitanju aktivnost na vodi. Rafting Tarom je sjajna prilika da uživate u neodoljivoj, divljoj prirodi koja definitivno inspiriše.

Očekuje vas nezaboravna avantura koju ćete sigurno poželeti ponovo da iskusite. Svakome je potreban predah od svakodnevnih obaveza i beg od realnosti, zbog čega se mnogi odlućuju baš za rafting Tarom koji će vam pružiti toliko toga pozitivnog. Sezona za rafting Tarom počinje već u aprilu i traje sve do oktobra, tako da možete odabrati bilo koji period za ovu avanturu, u zavisnosti od vaših obaveza.

Razlika između prolećnog i letnjeg raftinga jeste u tome što je vodostaj reke drugačiji, i reka je tokom proleća dosta brža, dok je tokom letnjeg perioda mirnija i rafting Tarom u ovom slučaju može trajati nekoliko sati.

 

RAFTING TAROM

 

rafting Tarom
rafting Tarom

 

Rafting Tarom definitivno izaziva veliko uzbuđenje i budi visok nivo adrenalina, zbog čega se zavisnici od istog uvek rado vraćaju u avanturu rafting Tarom. Očekujte neverovatnu zabavu na reci sa vašim prijateljima i našim iskusnim skiperom koji će vas sprovesti kroz najlepše delove prirode koje je moguće videti samo tokom raftinga.

U našem kampu Rajska rijeka dobićete kompletnu opremu za rafting koja podrazumeva neoprensko odelo, čizme, kaficu i prsluk za spasavanje. Biće ovo jedinstveni doživljaj koji ćete dugo prepričavati svima, a zatim ga i vrlo brzo ponoviti. Za sve ljubitelje avantura pripremili smo prvomajske ponude kojima nećete odoleti, a rafting Tarom avanturu možete i ukombinovati sa još nekom našom aktivnošću, poput hikinga, jahanja konja, zip line-a ili jeep safarija.

Kompletnu prvomajsku aktuelnu ponudu možete pogledati klikom na link ovde i pronaći pravu zabavu za vas i celu vašu ekipu.

Dozvolite sebi pravi dašak uživanja i prepustite se našem kampu koji važi za jedan od najboljih. Obećavamo vam pravo uživanje, hedonističke trenutke i uzbuđenje bez kojeg više nećete moći. Kod nas ćete pronaći sve što vam treba za kompletni užitak i dobićete avanturu kakvu odavno priželjkujete.

Mi smo tu da ispunimo svaku vašu želju i učinimo svaki trenutak posebnim i neodoljivim. Priroda koja okružuje naš kamp imaće veoma pozitivan uticaj na vaše um i telo, a sa svojom lokacijom na samoj obali Drine, biće ovo užitak koji se ne propušta.

 

 

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments