fbpx

Zašto deca obožavaju rafting na Tari

Zašto deca obožavaju rafting na Tari

Tražite li zabavne aktivnosti za svoju porodicu tokom ovog leta? Jedna od aktivnosti koju definitivno ne biste trebali zaobići jeste rafting na divljim vodama reke Tare. I deca i odrasli će uživati provodeći vreme na reci i savladavajući brzake na Tari. I zato, ako ste u nedoumici da li da povedete decu na rafting, evo nekoliko razloga zbog kojih će im se rafting na Tari sigurno dopasti:

 

1. Rafting na Tari je prilika da se deca prskaju

 

Deca obožavaju rafting jer im pruža priliku da se prskaju vodom! Deca vole da slobodno pljuskaju po vodi veslima, a to je tokom raftinga dozvoljeno. Glavna poenta raftinga je da se pokvasite, uživate i sjajno zabavite, a to je upravo ono što svako dete voli.

 

2. Prava avantura

 

Vašoj deci će se dopasti isprobavanje nečeg novog i uživaće u uzbuđenju koje donosi veslanje niz brzake. Nećete moći da zaboravite izraze čiste radosti na njihovim licima dok se splav ljulja, poskakuje i klizi kroz vodu. O ovoj avanturi će vaši mališani pričati godinama.

 

3. Rafting na Tari je siguran i zabavan

 

Deca vole rafting na Tari jer je zabavan, a roditeljima se dopada jer je siguran. U našem kampu, nije bitno ako nikada ranije niste išli na rafting, jer i početnici mogu uživati u raftingu s nama, podjednako kao i iskusni veslači. Naši skiperi su iskusni i dobro obučeni, što znači da je svaka grupa u sigurnim rukama, a za sve naše goste obezbedili smo i kompletnu rafting opremu vrhunskog kvaliteta. Deci će biti zabavno da pomažu u veslanju prilikom spusta niz reku, a roditelji će biti zadovoljni zbog svih mera predostrožnosti koje preduzimamo kako bi svi naši gosti bili bezbedni.

 

4. Rafting u svim vremenskim uslovima

 

Bez obzira da li sija sunce ili pada kiša, rafting na Tari je uvek moguć! Vremenske prilike ne sprečavaju zabavu na reci, što znači da ni loše vreme ne može pokvariti vaše planove i uživanje vaše dece.

 

5. Deca vole da vreme provode napolju

 

Velika prednost raftinga na reci Tari je što provodite vreme napolju. Tokom školske godine, deca provode puno vremena u zatvorenom prostoru, a rafting im pruža priliku da uživaju na svežem vazduhu i prirodi, što je korisno za njihovo fizičko i mentalno zdravlje.

Iako to možda neće priznati, deca vole i žele biti napolju i uživati u svežem vazduhu koliko i vi želite da oni to čine. Planiranjem avantura iz naše bogate ponude aranžmana, provešćete vreme napolju radeći nešto uzbudljivo i zabavno kao porodica.

 

6. Rafting na Tari je prilika za uživanje sa porodicom i prijateljima

 

Još jedan od razloga zašto deca vole rafting na Tari je taj što je to grupna aktivnost koju mogu da dele sa porodicom i prijateljima. Deca obožavaju da provode kvalitetno vreme sa ljudima koje vole i nema ničeg posebnijeg od stvaranja zajedničkih uspomena koje će trajati zauvek. Bilo da planirate rođendansku zabavu, izlet s prijateljima ili porodični odmor, vašoj deci će biti sjajno da raftuju sa svojom porodicom i prijateljima.

Sada kada znate zašto će se deci dopasti rafting na Tari, ne propustite priliku da doživite ovu uzbudljivu porodičnu avanturu. Pogledajte naše ponude raftinga na Tari i rezervišite svoju avanturu još danas!

 

Rafting kamp Rajska rijeka – savršeno mesto za porodičnu avanturu

 

Nakon uzbudljivog dana na reci, rafting kamp Rajska rijeka postaje oaza mira i uživanja, kako za male avanturiste, tako i za i njihove porodice. Smešten u srcu netaknute prirode, naš kamp nudi više od odmora – pruža kompletno iskustvo koje spaja avanturu, relaksaciju i porodično druženje.

Smeštajne jedinice su dizajnirane tako da odgovore potrebama i očekivanjima svih uzrasta. Svaki kutak kampa osmišljen je s misijom da gostima pruži osećaj topline i domaće atmosfere. Bungalovi, izrađeni od drveta sa okolnih planina, savršeno se uklapaju u prirodno okruženje i omogućavaju gostima da iz prve ruke dožive lepote prirode.

 

Jedan od najlepših aspekata boravka u kampu Rajska rijeka jeste njegova kulinarska ponuda. Ovo je mesto gde se služi hrana koja miriše na dom. Restoran kampa nudi fantastičan izbor tradicionalnih jela pripremljenih od lokalno uzgajanih sastojaka, omogućavajući gostima da kroz ukuse i mirise upoznaju region. Uz pogled na reku Drinu, porodice mogu zajedno uživati u obroku, okružene zelenilom i zvucima prirode.

Ono što će se mališanima posebno dopasti u kampu Rajska rijeka jeste mogućnost aktivnog boravka i nastavka avantura. Na raspolaganju su brojne rekreativne aktivnosti kao što su odbojka na pesku, mali fudbal, stoni tenis i bilijar. Očekivano, naši najmlađi gosti naročito vole da vreme provode na bazenu kampa ili na privatnoj plaži na obali Drine. Takođe, uređeno igralište i trčkaranje sa drugarima po prostranom i uređenom dvorištu, njihove su omiljene aktivnosti. WiFi internet je dostupan u čitavom kompleksu, pa, ukoliko ipak požele da odigraju neku igricu ili pogledaju film, i ta mogućnost im je dostupna.

 

Večeri u kampu Rajska rijeka su za mališane posebno čarobne. Nakon večere, mogu uživati posmatrajući zvezdana sazvežđa na nebu ili se okupiti oko logorske vatre i slušati zanimljive priče i legende koje pripovedaju njihovi omiljeni skiperi i vodiči.

 

Aktivnosti u prirodi dva nacionalna parka

 

Pored uzbudljivog raftinga, rafting kamp Rajska rijeka nudi širok spektar drugih outdoor aktivnosti koje mogu obogatiti vaš boravak i pružiti vama i vašim mališanima dodatne mogućnosti za avanturu i istraživanje. Ove aktivnosti su idealne za goste svih uzrasta koji žele da maksimalno iskoriste svaki trenutak svog boravka u prirodi.

 

Pomenućemo neke od njih: planinarske ture (različitog stepena zahtevnosti i težine), kanjoning, jeep safari, zip line, jahanje konjai još mnogo toga.

Zajedno sa sjajnim vodičima Rajske rijeke možete istraživati lepote jezera (Trnovačko, Pivsko i jezera Zelengore), planina (Maglić, Durmitor, Volujak, Zelengora, Žabljak), kanjona (Pive, Tare, Drine i Hrčavke), prašume Perućice

Mogućnosti izbora su zaista velike.

 

Specijalni popusti za decu

 

Rafting kamp Rajska rijeka misli na svoje najdraže, najmlađe goste, te za njih važe posebni uslovi i specijalni popusti – Deca 0-6 godina gratis, deca 6-12 godina 30% od cene.

 

 

Čekamo Vas u kampu Rajska Rijeka da zajedno uživamo u svim čarima koje rafting Tara nudi!

Dobro nam došli!

+387 66 930 940 ili info@rajskarijeka.com

Leave a Reply

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Recent Comments